JBC CHILLTIME

Samen ontprikkelen

Drukke ochtenden, schooldagen en naschoolse activiteiten. Dagen zoals deze zijn leuk en leerrijk, maar kunnen ook zorgen voor veel prikkels. Reageren je kinderen opeens ongeduldig of verrassen ze je vanuit het niets met een uitbarsting? Dan zijn ze misschien overprikkeld. Na een drukke dag is het daarom leuk om even helemaal tot rust te komen.

Met JBC Chilltime helpen we jou en je kinderen op een leuke manier samen te ontprikkelen. De familie Chill staat elke week voor jullie klaar met leuke tips, tricks en toffe doe-activiteiten voor een leuk én waardevol we-momentje samen. Hiervoor werkten we samen met wellbeing experte Evy Gruyaert, kids lifestyle experte Carine Simons en Steven Gielis, lector in de orthopedagogie en de oprichter van ZITDAZO.

Met welk diertje trekken jullie vandaag samen op pad?

Chilltime JBC

Samen tot rust komen

Chillpad is volledig chill. Hij kent alle tips om helemaal tot rust te komen, ook de leukste bewegingen en activiteiten voor wat leuke we-time voor jou en de kids.

ontdek meer
Chilltime JBC

Samen dingen doen

Chillpansee verveelt zich nooit. Voor jou en je mini-me heeft hij de leukste duo-activiteiten klaar staan. Samen bewegen, je creatief uitleven,… Quality time met je mini!

ontdek meer
Chilltime JBC

Samen babbelen

Krokochill zette vroeger overal zijn tanden in, maar nu weet hij dat je soms ook dingen moet loslaten. Kies voor een deugddoend we-moment waarin jullie kunnen babbelen over echt alles.

ontdek meer

Hélemaal tot rust gekomen? Super! Elke week zullen er nieuwe topics aan de beurt komen. Hou zeker onze sociale media en nieuwsbrieven in de gaten.

schrijf me in instagram