Solden: tot -70%.
Nu hogere afprijzingen! Shop hier. *

Solden: Tot -70% korting. Nu hogere afprijzingen! Shop hier. *

< Terug

Voorwaarden promoties

Solden *Solden: tot 70% korting op de artikelen aangeduid met een kortingslabel op JBC.be en in jouw JBC-winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Kortingen automatisch verrekend in je winkelmandje of aan de kassa. Kortingen geldig van 4/1/2021 t.e.m. 31/1/2021.
Communie: Corona-verzekering * Kan jouw feest niet doorgaan dit jaar? Geen zorgen, JBC betaalt t.e.m. 31/05/2021 het volledige bedrag van jouw communie- of lentefeest outfit terug indien je dit wenst te retourneren. In de vorm van een tegoedbon of terugstorting op je rekening. Deze actie geldt voor 1 Communie of Lentefeestoutfit per kind. De kleding kan alleen worden ingeruild als aan de retourvoorwaarden wordt voldaan: het RFDI- en prijslabel hangen nog aan de kleren en deze outfit is nog niet gedragen of gewassen.
Digitale JBC-cadeaubonnen De digitale cadeaubon is geldig op JBC.be en in de JBC-winkels gedurende 10 jaar na uitgiftedatum. Wordt niet geruild tegen geld. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Toon de barcode van deze digitale cadeaubon aan de kassa of geef hem in op jbc.be. JBC is niet aansprakelijk voor het ingeven van een foutief e-mailadres bij de aanvraag van de digitale cadeaubon.