Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

< terug

Voorwaarden promoties

3x meer JBC-punten bij elke aankoop *Ontvang van 30/11/2022 t.e.m. 11 /12/2022 3 x meer JBC-punten bij aankoop van de collectie op het te betalen bedrag (dus na aftrek van een eventuele korting) en op vertoon van je klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Je ontvangt geen punten voor retouches en bij het gebruik van een cadeaubon als betaalmiddel. De punten die je ontvangt bij het binnenbrengen van oude kledij of bij het gebruik van onze duurzame shoppingtas blijven behouden, maar worden niet verdubbeld. Bij retour vervallen de punten. Spaar JBC-punten: Per euro die je uitgeeft, krijg je nu niet 1 maar 3 JBC-punten. Dat levert je een mooie korting op bij je volgende aankoop!
Ontvang GRATIS een JBC-dekentje t.w.v. €14,95 * Ontvang vanaf zaterdag 03 /12 / 2022 zolang de voorraad strekt een gratis JBC-dekentje t.w.v. €14,95 per aankoopschijf van €70 en op vertoon van je klantenkaart. Het gratis JBC-dekentje wordt verdeeld in de kleur marineblauw of grijs, dit is afhankelijk van de winkelvoorraad. Actie is zowel op JBC.be als in de JBC-winkels geldig. Online ontvang je max. 3 JBC-dekentjes.
Mid Season Sale *Tot -50% korting op de artikelen aangeduid met een kortingslabel op JBC.be en in jouw JBC-winkel. Kortingen geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Kortingen automatisch verrekend in je winkelmandje of aan de kassa. Kortingen geldig van 10/11/2022 tot 9/12/2022.
Breng je oude kleding binnen in jouw JBC-winkel en ontvang 50 JBC-punten *Breng het hele jaar door je oude kleding binnen in onze inzamelbox in jouw JBC-winkel en ontvang in ruil een bonnetje waarmee je 50 JBC-punten krijgt. Goed voor €1,5 korting op je volgende aankoop. Max. 2 x per maand ontvang je een bonnetje voor het inruilen van kleding.
Aftelkalender Acties van de aftelkalender zijn afgelopen.