Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

< terug

Voorwaarden promoties

Dubbele JBC punten *Ontvang van 26/09/2022 t.e.m. 09/10/2022 dubbele JBC-punten bij aankoop van de collectie op het te betalen bedrag (dus na aftrek van een eventuele korting) en op vertoon van je klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Je ontvangt geen punten voor retouches en bij het gebruik van een cadeaubon als betaalmiddel. De punten die je ontvangt bij het binnenbrengen van oude kledij of bij het gebruik van onze duurzame shoppingtas blijven behouden, maar worden niet verdubbeld. Bij retour vervallen de punten. Niet geldig met andere punten acties.
BORN TO WIN: Win elk jaar €250 shopbudget voor je mini *Bij elke aankoop uit de baby- en zwangerschapscollectie in de JBC-winkel en op JBC.be ontvang je vanaf 01/09/2022 t.e.m. 30/09/2022 een unieke code via mail om deel te nemen aan de BORN TO WIN-wedstrijd. Enkel op vertoon van je klantenkaart en bij inschrijving van de JBC-nieuwsbrief. Niet geldig bij een online guest check-out. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Ben je nog niet ingeschreven voor de JBC nieuwsbrief? Geef je e-mailadres door aan de kassa of schrijf je in op www.jbc.be/nieuwsbrief. Maximum 1 unieke code per dag. Met deze unieke code maak je kans op een shopbudget van €250 per jaar, tot jouw mini’s 12e levensjaar. 5 winnaars in totaal.
Gratis CKS-turnzak Ontvang één gratis CKS turnzakje bij een min. aankoopbedrag van €59,95 uit de CKS kids-collectie. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Actie ook geldig in onze E-shop. 1 turnzakje per klant.
RONDE PRIJZEN *De korting geldt op de artikelen aangeduid met een kortingssticker op JBC.be. Korting niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque, cadeauverpakking, papieren zakken of herbruikbare zakken. Kortingen geldig vanaf 27/7/2022 20u t.e.m. 31/7/2022.
Breng je oude kleding binnen in jouw JBC-winkel en ontvang 50 JBC-punten *Breng het hele jaar door je oude kleding binnen in onze inzamelbox in jouw JBC-winkel en ontvang in ruil een bonnetje waarmee je 50 JBC-punten krijgt. Goed voor €1,5 korting op je volgende aankoop. Max. 2 x per maand ontvang je een bonnetje voor het inruilen van kleding.
Aftelkalender Acties van de aftelkalender zijn afgelopen.