Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang nu dubbele JBC-punten bij elke aankoop en spaar voor korting! Geldig op JBC.be en in alle JBC-winkels. Info

< Terug

Voorwaarden promoties

Dubbele JBC punten Ontvang van 28/09 t.e.m. 11/10/2020 dubbele JBC-punten bij aankoop van de collectie op het te betalen bedrag (dus na aftrek van een eventuele korting) en op vertoon van je klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Je ontvangt geen punten voor retouches en bij het gebruik van een cadeaubon als betaalmiddel. Geen extra punten bij aankoop van een herbruikbare zak en geen extra punten op het binnenbrengen van oude kledij. Bij retour vervallen de punten. Niet geldig met andere puntenacties. Spaar JBC-punten: Per euro die je uitgeeft, krijg je nu niet 1 maar 2 punten. Dat levert je een mooie korting op bij je volgende aankoop! Shop je bijvoorbeeld voor € 50, dan krijg je 100 punten. Goed voor € 3 korting bij je volgende aankoop.
Ronde prijzen * Ronde prijzen zijn enkel geldig op de aangeduide artikelen op JBC.be en in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Korting geldig vanaf 27/08/2020 t.e.m.27/09/2020.
Digitale JBC-cadeaubonnen De digitale cadeaubon is geldig op JBC.be en in de JBC-winkels gedurende 10 jaar na uitgiftedatum. Wordt niet geruild tegen geld. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Toon de barcode van deze digitale cadeaubon aan de kassa of geef hem in op jbc.be. JBC is niet aansprakelijk voor het ingeven van een foutief e-mailadres bij de aanvraag van de digitale cadeaubon.