Dit product is jammer genoeg niet meer beschikbaar. Kijk zeker even rond en ontdek een gelijkaardig artikel.

3 artikelen
|
Duffel je kleine spruit goed in

Of je je kleine spruit nu naar zijn grootouders of naar de crèche brengt, een jas gaat overal mee naartoe. Of het nu door de week, in het weekend, tijdens de zomer of winter is. Een jas moet niet alleen praktisch zijn, maar ook geschikt voor ieder weertype en ieder avontuur. Wie weet welke belevenis om de hoek ligt te wachten! Daarom zijn veel van onze jassen voorzien van een afneembare kap en wordt je kapoen dus niet gestoord tijdens het spelen.

Van stoer tot hip

Camouflageprints, stoere patches en hippe kleuren maken van iedere jas een plezier om te dragen. Aan fantasie ook geen gebrek, want wat zeg je van een donsjas met bliksemprint? Je kleine baby wordt de held van zijn eigen stripverhalen. Jongensdromen komen uit met JBC! In ons assortiment heb je keus genoeg, er zijn regenjassen, parka’s, katoenen jassen en fleece vesten in ons assortiment.

Modder, plassen, en daarna wassen

De ideale jas voor elk seizoen en voor elke omgeving is de donsjas. Hij is warm, licht, opvouwbaar en gemaakt van kwaliteitsvolle veertjes. Haalt je deugniet wel eens fratsen en kwajongsstreken uit? Onze jassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gemakkelijk wasbaar in de machine. Bovendien is iedere jas voorzien van naamlabels, zo raak je hem nooit meer kwijt in de crèche. Shop naar hartelust!