4 artikelen
|
Leg je kleine spruit letterlijk en figuurlijk in de watten

Of je je kleine spruit nu naar haar grootouders of naar de crèche brengt, een jas gaat overal mee naartoe. Of het nu door de week, in het weekend, tijdens de zomer of winter is. Een jas moet niet alleen praktisch zijn, maar ook geschikt voor ieder weertype (wind en regen) en ieder avontuur. Bovendien moet je baby er zich comfortabel in voelen, ze moet kunnen spelen en dansen. Maar een jas moet ook mooi en leuk zijn. Imitatiebont, prints en coatings geven aan iedere jas een stoere toets.

Is je kleine dochtertje niet zomaar tevreden met alles wat ze krijgt en draagt? Dan is een jasje van zacht imitatiebont echt iets voor haar. Is ze eerder een wildebras, dan kan ze zich uitleven in een veelzijdige donsjas waarin ze het hele jaar door kan doen waar ze zin in heeft. Onze donsjassen zijn licht, wasbaar in de machine en opvouwbaar. Omdat ze gemaakt zijn van echte veertjes zijn ze bovendien superwarm. Dagdromen mag! Verder zijn er ook nog regenjassen, katoenen jassen en grofgebreide cardigans in ons assortiment.

Voor ieder humeur is er een kleur

Roze, rood, blauw, groen, bruin, wat is de lievelingskleur van jouw oogappel? Met onze jassen ligt er iedere dag een glimlach op haar gezicht. Dankzij onze leuke acties en kortingen koop je misschien wel 2 jassen voor de prijs van 1!