Geniet nu van €10 korting bij aankoopschijf van €50!*

Dit product is jammer genoeg niet meer beschikbaar. Kijk zeker even rond en ontdek een gelijkaardig artikel.

22 artikelen
Damesjassen van JBC

Een jas draag je echt iedere dag. Je moet door weer en wind kunnen, je moet ermee naar je werk gaan en je draagt hem om naar een etentje of feest te gaan. Door de week en in het weekend, in de winter en in de zomer. Daarom zijn onze jassen voorzien van afritsbare kappen of bont en warme voeringen. Praktisch in de eerste plaats, maar onze jassen zijn bovendien ook mooi, stijlvol en trendy. Faux fur, prints, pailletten en coatings geven iedere jas een hedendaagse toets.

Ben je iemand die in het weekend graag op restaurant gaat? Dan is een mantel echt iets voor jou. Eerder een persoon die houdt van avontuurlijke dingen? Leef je dan uit in een stoere parka in legergroen of kaki. Fashionista’s daarentegen gaan beter voor perfecto’s, jeansjasjes, teddy jasjes of de beroemde bomber. En de kameleons, die willen natuurlijk een veelzijdige donsjas waarin ze het hele jaar door kunnen doen waar ze zin in hebben. Veel van onze jassen zijn bovendien waterdicht. Zo straal je in ieder weertype.

Voor ieder wat wils

Donsjassen, regenjassen, katoenen parka’s, jeansjasjes, imitatieleren jasjes, bombers, waar heb je vandaag zin in? Zwart, groen, grijs, blauw, camouflage,... Print of effen? De lijst is eindeloos. Ontdek ook onze donsjassen: ze zijn warm, licht, praktisch en passen bij elke outfit. Je kunt ze wassen in de machine en opvouwen. Ze zijn bovendien gemaakt van echte veertjes en daardoor superwarm. We like!