Geniet nu van €10 korting bij aankoopschijf van €50!*

120 artikelen
Damesjurken online bij JBC

Bij modebedrijf JBC ben je aan het juiste adres voor de perfecte jurk! Ons ruim assortiment aan kleedjes zorgt ervoor dat je voor elke gelegenheid en op eender welke leeftijd de outfit van je dromen kunt samenstellen, van zakelijk, casual tot feestelijk.

Hou je van floral prints, ben je eerder het gestreepte type, hou je van een effen stuk of laat je je inspireren door geometrische of retro prints? Online bij JBC vind je het allemaal.
Bij ons heb je de keuze uit luxueuze materialen, vloeiende stoffen of milieuvriendelijk biokatoen.
Een hoog comfortgehalte wordt gecombineerd met een sterk modegevoel om tot een op en top vrouwelijke look te komen. Maak je keuze uit een van onze maxi-jurken, cocktailjurken, kanten kleedjes, hemdjurken, zwarte kleedjes, galajurken of feestjurken, de lijst is eindeloos en aangepast aan elke lichaamsbouw. Zwangere vrouwen of dames met een maatje meer worden bij JBC niet vergeten. Ontdek onze collecties JoliRonde en LenaLena.

Straal op het communiefeest van je zoon, dochter, neefje of nichtje, steel de show tijdens een avondje uit, ga voor een professionele look op de werkvloer, wees het zonnetje in huis met een vrolijke print of ga voor een sportievere variant tijdens een familie-uitstap!