Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

*

Kortingen zijn enkel geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen.

5 artikelen
Happy prints - happy ladies

Je kleerkast een boost geven? Dat doe je met vrolijke prints! Je kiest helemaal zelf hoe bont je het maakt. Van kop tot teen in prints, of één stuk combineren met basics. Alles kan, laat je helemaal gaan! Ontdek snel alle tops, jurken, rokken enpantalons met happy prints in de JBC-webshop.

Een gouden tip: de bloemenprint scoort altijd. Zowel in het zomer- als in het winterseizoen vind je floral prints terug in de collecties. Van een heuse investering gesproken! Draag hem minimaal op een blauwe skinny jeans, dat kan niet misgaan. Is de skinny fit niet helemaal jouw ding? Met onze denim fit guide ontdek jij welke jeansbroek wél voor jou gemaakt is. Hou je eerder van een gewaagde look? Probeer dan eens de T-shirts en kleedjes met grote bold prints uit. Je mag je verwachten aan een groot wauw-effect én veel complimentjes!

Nog zo'n zomerse musthave: de printbroek. Een wijde culotte is helemaal in. Wil je dat de print alle aandacht krijgt, draag er dan effen stuks bij in een kleur die terugkomt in de print. Over zomerse toppers gesproken, de maxi-jurk blijft één van onze favorieten. Durf te knallen en ga voor eentje met een funky tropische print. Van een eyecatcher gesproken.

JBC, daar straal je mee!