Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

*

Kortingen zijn enkel geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen.

17 artikelen
Festival vibes @JBC

Hello levensgenieters! Het seizoen van zon, bbq’s, strandwandelingen, luide muziek en cocktails is weer aangebroken. Whoohoo! Wij zijn alvast laaiend enthousiast en staan te popelen om te dansen op de nieuwe zomerbeats.

Jij hebt misschien al tickets voor je favo festivals kunnen bemachtigen, maar heb je ook al nagedacht om er helemaal fashionable uit te zien? Want een festival is pas geslaagd als de optredens, de sfeer én de outfit in orde zijn. JBC to the rescue! Deze zomer ben jij helemaal beach- en festivalproof met onze Palmtree festival collectie.

Een stevige portie kleur, opvallende tropical prints en stijlvolle bohemian accessoires zijn dé ingrediënten voor een waanzinnige look. Ontdek snel onze playsuits, salopettes, shorts, topjes en jurken en kies wat het beste bij je past. Mix & match erop los en ga lekker all the way met de fluo kleurtjes. Check ook de accessoirecollectie met o.a. grote zonnebrillen, hoedjes en schoudertassen die onmisbaar zijn voor een goede summerlook.

Shop alvast je lievelings combo’s van onze collecties dameskleding online, zodat je in stijl zotte boomerang filmpjes kan maken met je bff’s en likes scoort op Instagram ;). We love festivals!

Jbc,daar straal je mee!