Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

Bodyconstreepjes, maxistreepjes, marinestreepjes...
Maar wat maakt die streepjes nu net zo hip?
Wij zetten 4 redenen voor je op een rij!
De streepjestrend is je beste vriend omwille van zijn veelzijdigheid! Je kunt streepjes lekker nonchalant dragen, maar in combinatie met een hakje en een blazer kunnen ze ook heerlijk chic zijn. Als je voor een sobere look gaat, zijn streepjes supergemakkelijk op te leuken met een felle lipstick of een felgekleurde handtas. Eén kledingstuk, ontelbaar veel looks!
Streepjes geven je de kans om moeiteloos door tijd en ruimte te reizen. Een zwart-wit gestreepte top kan oh zo retro zijn en je tegelijk de allures geven van een stijlvolle matroos. Het is helemaal aan jou om te bepalen hoe je ze wilt dragen!
Streepjes zijn er voor iedereen. Ben je bang dat horizontale streepjes je zullen verzwaren? Geen nood! Kies voor een elegante gestreepte hoed of probeer eens een top met verticale streepjes. Je zal zien, op elk potje past een dekseltje - euh, streepje.
Streepjes zullen er ook altijd voor je zijn. Denk maar eens na: iedere zomer komen bloemetjesprints en felle kleuren terug, maar in de winter hangt dat fleurige jurkje maar stilletjes in je kast. Streepjes passen op hun beurt in ieder seizoen (maar dit jaar misschien toch net iets meer bij de zomer).