Betalen

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Je kan op verschillende manieren online betalen via creditcard (Visa, MasterCard of Maestro).

Hoe werkt het?

Op de pagina waar je jouw bestelling afrekent, kies je het type creditcard waarmee je wilt betalen. Voer je creditcardgegevens (kaartnummer en controlenummer, geldigheidsdatum van je kaart, en je naam) in. Dankzij de beveiligde SSL-procedure zorgen we samen met Ogone en je creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling van je bestelling.

Zodra je creditcard is aanvaard, voeren we je bestelling door. Je krijgt een e-mail met de bevestiging van je bestelling.

Wat met misbruik van je creditcard?

Stel dat iemand jou en ons met je creditcard probeert te bedriegen. Breng ons meteen op de hoogte door te mailen naar customercare@jbc.com of bel:

  • Customer Care Center België: 0800 17 98 2

  • Customer Care Center Groothertogdom Luxemburg: 8002 2201

Je bereikt ons Customer Care Center van maandag tot en met zondag van 9u tot 21u.

Meld fraude met je kaart altijd aan je creditcardorganisatie.

Is online betalen bij JBC veilig?

Je online veiligheid is onze topprioriteit. Online bestellen bij JBC is veilig.

De uitwisseling van je gegevens met onze systemen wordt beveiligd via een SSL (Secure Socket Layer) certificaat.

Voor het verwerken van je betaling werken we samen met Ogone. Dit beveiligde betaalsysteem maakt het mogelijk alle betalingen heel gebruiksvriendelijk te doen, met een optimale veiligheid en privacy. Dankzij Ogone e-commerce betaal je met het betaalmiddel van je keuze. Je financiële gegevens worden in alle veiligheid verwerkt. Het nummer van je kredietkaart wordt alleen doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert. De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en beveiligingsprotocollen. Je als kaarthouder de grootst mogelijke veiligheid garanderen is een grote prioriteit in de onlinebetaalsector. Ogone is AIS, SDP en PCI-DSS gecertificeerd. Meer info over Ogone: www.ogone.com.

Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?

Je moet een bestelling bij de JBC-webshop betalen zodra je de bestelling plaatst. Uiteraard heb je achteraf alle mogelijkheden om bestelde product(en) retour te sturen. Bestellen kun je dus met een gerust hart doen.

Lees meer over ons retourbeleid.

Betaal ik verzendkosten?

Je betaalt geen verzendkosten als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in een JBC-winkel.

Laat je de bestelling verzenden met DPD naar België, Luxemburg of Nederland, dan is de verzending gratis als je voor meer dan 50 euro bestelt. Bedraagt je bestelling minder dan 50 euro? Dan betaal je 3,90 euro verzendkosten

Als je achteraf je bestelling wilt terugsturen, dan betalen wij de retourkosten.