1 artikelen
Herenjassen van JBC

Een jas draag je echt iedere dag. Je gaat ermee door weer en wind, je gaat ermee naar je werk en je draagt hem om naar een etentje of feestje te gaan. Door de week en in het weekend, in de winter en in de zomer. Daarom zijn onze jassen voorzien van warme voeringen en afritsbare kappen of bont. Praktisch in de eerste plaats, maar onze jassen zijn bovendien ook mooi, stoer en fashionable. Imitatiebont, prints en coatings geven iedere jas een hedendaagse toets.

Ga jij in het weekend graag eens op café of restaurant met vrienden? Dan is een mantel echt iets voor jou. Ben je eerder een persoon die houdt van avontuurlijke dingen? Leef je dan uit in een stoere parka in legergroen of kaki. Fashionable mannen daarentegen gaan beter voor jeansjasjes, een vintage jas of een bomber. Hou jij van de camouflage rage? Kies dan voor een donsjas met camouflageprint. Veel van onze jassen zijn bovendien waterdicht. Zo straal je in ieder weertype.

Voor ieder wat wils

Donsjassen, regenjassen, katoenen parka’s, jeansjasjes, imitatieleren jasjes, bombers, waar heb je vandaag zin in? Zwart, groen, grijs, blauw, camouflage,... Print of effen? De lijst is eindeloos. Ontdek ook onze donsjassen: ze zijn warm, licht, praktisch en passen bij elke outfit. Je kunt ze wassen in de machine en opvouwen. Ze zijn bovendien gemaakt van echte veertjes en daardoor superwarm. We like!