HOERA! JBC werd genomineerd voor maar liefst 3 awards die tijdens de RetailDetail Night op 23 november 2017 werden uitgereikt. We zijn dan ook ontzettend trots dat de #JBCfamily 2 van de 3 nominaties heeft kunnen verzilveren.


We waren genomineerd voor 3 awards: voor de allereerste Retail Sustainability Award 2017-2018, Beste Folder 2017 en voor de Supply Chain Award.


De vakjury bekroonde onze folder tot ‘Beste Folder van het jaar’ voor de verfrissende beelden, de aandachttrekkende lay-out en de rode draad van onze campagnes over alle andere kanalen heen.

Lees hier onze laatste folder!Vakgenoten hebben dan weer massaal gestemd voor JBC als meest duurzame retailer en konden wij deze allereerste Retail Sustainability Award mee naar huis nemen! Een leuke erkenning voor onze duurzame activiteiten.

Ontdek hier hoe JBC zijn steentje bijdraagt voor duurzame mode!Vakgenoten hebben dan weer massaal gestemd voor JBC als meest duurzame retailer en konden wij deze allereerste Retail Sustainability Award mee naar huis nemen! Een leuke erkenning voor onze duurzame activiteiten.

Ontdek hier hoe JBC zijn steentje bijdraagt voor duurzame mode!