Shop en win je volledig aankoopbedrag terug!*

Shop en win je volledig aankoopbedrag terug!*

Nieuws

 december 2016

 Jean-Baptiste Claes ontvang de Lifetime Achievement Award

De Lifetime Achievement Award wordt door Het Belang Van Limburg en Made in Limburg  uitgereikt aan een ondernemer die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de Limburgse economie en bijgevolg kan terugkijken op een ondernemerscarrière. Dit jaar werd de award voor de eerste keer uitgereikt aan Jean-Baptiste Claes, de stichter van JBC!

Een welgemeende proficiat van het hele JBC-team! 

 

 

januari 2016

De K3 regenboogjurken van JBC

 

De exclusieve en kwalitatieve K3 regenboogjurkjes voor meisjes in een fonkelende coating en glanzende regenboog gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Door het overweldigend succes van dit regenboog item en de vraag naar een K3 regenboogjurk voor tieners en dames en een K3 regenboogshirt voor kids lanceerde JBC in januari 2016 een pre-order shop waar iedereen een K3 regenboog jurk in tiener- en damesmaten of een K3 regenboogshirt voor kids kon bestellen. Pre-orderen kon tot 8/02/2016.25 december 2014

JBC vierde Kerst met zijn klanten

Tijdens de maand december vroegen we naar de ultieme kerstwens van onze klanten. Iedereen kreeg de kans om zijn/haar wens op een Vallende Ster te schrijven en in één van de JBC-kerstbomen te hangen. We ontvingen maar liefst 10.000 wensen! Benieuwd wie wij gelukkig konden maken? Klik dan snel op de Vallende Ster. 

 
10 juli 2013

CRG (holding boven JBC) neemt meerderheidsparticipatie in Mayerline

Samengaan van complementaire modemerken als lanceerplatform voor verdere groei

Vandaag maakt JBC bekend dat Claes Retail Group (de familieholding die JBC beheert) het eveneens Belgische familiebedrijf Mayerline zal overnemen. Het aandeelhouderschap zal bestaan uit 85% voor CRG en 15% voor de familie Geurts-Meyer, onder voorbehoud van goedkeuring door de mededingingsautoriteiten. De closing wordt eind augustus verwacht. 7 juni 2013

Bart Claes (JBC) is eerste Belgian Fashion Personality of the Year

Op het eerste Belgian Fashion Congress werd dit jaar een nieuwe retailaward in het leven geroepen om de uitblinkers in de Belgische moderetail te eren. De allereerste laureaat was onze CEO, Bart Claes, die door de 120 aanwezige topmanagers van de sector verkozen werd tot Belgian Fashion Personality of the Year. 

Hij haalde het daarmee van de andere genomineerden Michel Delfosse (CEO van Bel&Bo) en Esfan Eghtessadi (oprichter van Essentiel).

Lees meer op retaildetail.

https://content.jbc.be/2016/02/k3banner-nieuws.jpg