De gepaste jas

Naar de grootouders, naar vriendjes, naar de opvang, naar de speeltuin … Een jas gaat overal mee naartoe. Een jas moet niet alleen praktisch zijn, maar ook geschikt voor ieder weertype en ieder avontuur. Wie weet welke belevenis om de hoek ligt te wachten! Daarom zijn veel van onze jassen voorzien van een afneembare kap en wordt je kapoen dus niet gestoord tijdens het spelen.

Voor ieder wat wils

Camouflageprints, stoere patches en hippe kleuren maken van iedere jas een plezier om te dragen. Aan fantasie ook geen gebrek, want wat zeg je van een jas met een cape? Je kids worden de helden van hun eigen stripverhalen. Jongensdromen komen uit met JBC! Droom groot, begin met een jas van JBC. Veel van onze jassen zijn voorzien van refelecterende strips. Zo zijn je kids altijd veilig, overdag, bij schemer en in het donker.

Bereid je voor op een groeispurt van je kleine held en koop misschien een maatje meer. Zo geniet je langer van die geweldige aankoop en kan je kapoen hem tot op de draad verslijten. Mama blij, kids blij.

Modder, plassen, en daarna wassen

De ideale jas voor elk seizoen en voor elke omgeving is de donsjas. Hij is warm, licht, opvouwbaar en gemaakt van kwaliteitsvolle veertjes. Haalt je deugniet wel eens fratsen en kwajongsstreken uit? Onze jassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gemakkelijk wasbaar in de machine. Bovendien is iedere jas voorzien van naamlabels, zo raak je hem nooit meer kwijt in de crèche of op school.