Geniet nu van €10 korting bij aankoopschijf van €50!*

Ga terug
0 artikelen
|
Communiecollectie: My golden day

De eerste communie, de plechtige communie, het vormsel of het lentefeest is een feest dat niet alleen voor je zoon maar voor de hele familie een belangrijke gebeurtenis is. Het is de eerste stap naar volwassenheid en is daarom een uitstekend moment om een feest te organiseren! Voor jouw zoon hebben wij een groot assortiment aan diverse communieoutfits, van trendy ensembles met een hoog modegehalte tot stijlvolle, tijdloze outfits met een speels kantje. Onze communiekleding voor jongens is vooral stoer, casual chic en stijlvol. In onze collectie zal je dus zeker iets kunnen vinden naar je smaak.

Om van kop tot teen te kunnen stralen op deze belangrijke dag mogen accessoires zeker niet ontbreken! Maak van je zoon een stoere jongen en vervolledig zijn outfit met een hoed. Toch liever wat stijlvoller? Kies dan voor een hemd met strik of een blazer!

Voor het communie- of lentefeest van jouw zoon heeft JBC betaalbare, trendy en exclusieve kledij om er een gouden dag van te maken! Hij kan deze outfit niet alleen dragen op zijn grote dag, maar ook gebruiken voor andere feesten.
Ben je op zoek naar een winkel of webshop waar je zoon, jijzelf en het ganse gezin een outfit kunnen shoppen voor het grootse feest? Dan ben je bij JBC aan het juiste adres! Ook voor mama’s, papa’s, broers en zussen hebben wij leuke feestkledij. JBC, daar straal je mee!