Dit product is jammer genoeg niet meer beschikbaar. Kijk zeker even rond en ontdek een gelijkaardig artikel.

8 artikelen
|
Jongensjassen van JBC

Van school naar de voetbaltraining, van de tuin naar de jeugdbeweging, van het bos naar het skatepark … Een jas moet tegen een stootje kunnen. Jongens willen graag ontdekken en houden van hun vrijheid. Laat hen daarom een jas kiezen die echt bij hen past. Is hij een stoere held als G.I. Joe? Dan wil hij vast niets liever dan een parka met utility look of een jas met camouflageprint. Of is hij eerder een vrolijke bolleboos? In dat geval zal een baseball jacket hem geweldig staan. Maar ook groene jongens, speelvogels en sportievelingen vinden hun gading bij JBC.

Klaar voor het avontuur

De beste avonturen beleef je op onverwachte plaatsen. Een oude schuur in de tuin van je grootouders, een verlaten boomhut in het bos, een vergeten hoekje op de speelplaats … Dan moet je een jas hebben die helemaal blendt met de omgeving. Maar soms is het ook belangrijk om op te vallen. Daarom zijn veel van onze regenjassen voorzien van reflecterende strips. Zo sturen we onze kids veilig de weg op, te voet en met de fiets.

Stay cool

Houd je hoofd koel met een kap. Begint de zon dan plots te schijnen, kan je hem gemakkelijk afnemen. De jassen van JBC bieden een wereld aan mogelijkheden. Ravotten in de modder of sneeuw, ijsschaatsen, kampen bouwen in het bos … Je tiener kan doen waar hij zin in heeft, de wereld ligt aan zijn voeten!