Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

*

Kortingen zijn enkel geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen.

11 artikelen
|
Meisjesjassen van JBC

Een jas is belangrijk voor je kleine prinses, ze draagt het iedere dag en moet er in kunnen bewegen, spelen en ontdekken. Door de week en in het weekend, in de winter en in de zomer. Daarom zijn onze jassen voorzien van afritsbare kappen en warme voeringen. Praktisch voor mama, comfortabel voor je lieveling. Maar een jas moet ook mooi en leuk zijn. Imitatiebont, prints, pailletten en coatings geven aan iedere jas een girly toets. Kleedt je dochter zich graag zoals mama en houd ze van shoppen? Dan is een mantel echt iets voor haar. Is ze eerder een wildebras, dan kan ze zich uitleven in een stoere parka in legergroen of kaki. Fashionista’s, die kiezen voor perfecto’s, jeansjasjes of teddy jasjes. En onze kameleons, die willen natuurlijk een veelzijdige donsjas waarin ze het hele jaar door kunnen doen waar ze zin in hebben. Veel van onze jassen zijn bovendien waterdicht. Zo straalt je oogappel in ieder weertype.

Plons in een zacht bed van dons

Komt je dochter ’s ochtends moeilijk uit bed? Met een donsjas lijkt het de hele dag lang alsof ze in een zachte, knusse dons gewikkeld is. Onze donsjassen zijn licht, wasbaar in de machine en opvouwbaar. Omdat ze gemaakt zijn van echte veertjes zijn ze bovendien superwarm. Dagdromen mag!

Een kleur voor ieder humeur

Roze, rood, blauw, groen, bruin, wat is de lievelingskleur van jouw oogappel? Met onze jassen ligt er iedere dag een glimlach op haar gezicht. Dankzij onze leuke acties en kortingen koop je misschien wel 2 jassen voor de prijs van 1!