Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

*

Kortingen zijn enkel geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen.

Ga terug
0 artikelen
|
Heerlijk warm en zacht knuffelen met kerst

Het is weer bijna zover: de allerleukste tijd van het jaar komt eraan, Kerstmis! Kerst is het ultieme moment om gezellig met het gezin te cocoonen in de zetel en een warme sfeer te creëren. Ook als het regent buiten en jij lekker binnen zit, is er niets fijner dan comfortabele kleding aan te trekken die bovendien heerlijk warm en zacht is. Onze knuffeloutfits geven jou een instant gelukkig en heerlijk gevoel. Met een superzachte onesie wordt het nog leuker om te knuffelen!

Om goed te kunnen feesten bij Kerstmis, oudjaar en Nieuwjaar is het belangrijk dat iedereen voldoende uitgerust is. Ontdek onze pyjama’s voor het hele gezin. Jullie zullen slapen als roosjes. Gezelligheid gegarandeerd! Onze pyjama’s voor kleine meisjes van 2 tot 7 jaar bestaan uit een sweater, sweaterdress of T-shirt met een comfortabele broek of legging en zachte sokken. Ook badjassen zijn te verkrijgen in ons assortiment. Mix en match met onze leuke kersttruien of kerstsweaters. De knuffeloutfits van JBC zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook als verrassing voor onder de kerstboom. Voor ieder lid van de familie zit er wel een leuk item in de collectie. Ontdek ook onze onesies in de winkel of shop ze online. Beestig leuk!

Ben jij op zoek naar een originele outfit voor kerstmis? Neem zeker eens een kijkje bij onze kersttruien en kerstsweaters. Ze zitten comfortabel en zijn van 100% katoen. Zo lief, zo zacht, zo kerst! Laat het feest beginnen!