Dans, lach, fluit, zing,.. de wereld in!

Meisjes      Jongens »      Inspiratie »
9 artikelen
Communiecollectie: My golden day

Heb jij in 2017 een dochter die haar eerste communie, plechtige communie, vormsel of lentefeest doet? Het zal zonder twijfel een dag zijn waarop je haar wilt laten schitteren. JBC helpt je dan ook graag om je dochtertje te doen stralen! Vanaf december is onze communiecollectie beschikbaar in alle JBC-winkels en online. We bieden jullie een ruim assortiment aan kleedjes, rokjes, T-shirts, topjes, vesten, cardigans en broeken. Onze kleding zorgt ervoor dat je dochtertje zich goed zal voelen. Leuke plus: de communiekleding kan zeker nog na deze belangrijke dag gedragen worden. Om er letterlijk en figuurlijk een golden day van te maken hebben wij heel wat gouden stuks in onze collectie voorzien. Naast feestkleding kunnen de juiste accessoires ook zeker niet ontbreken! Wat als een bijpassend tasje, een haarband of een juweeltje jouw outfit compleet kan maken? Just go for it ;-)!

JBC biedt voor je communie- of lentefeest betaalbare, trendy en exclusieve kleding om er een feestelijk gouden dag van te maken! Is je dochtertje een echt prinsesje? Kies voor een unieke outfit met goud, zilver of wit. Of ga jij eerder voor een lieve, schattige look? Met een gestreepte jurk of een feeëriek rokje met bloemen en vlinders zal ze zeker in de kijker staan!

Ben je op zoek naar een winkel of webshop waar je dochter, jijzelf en het ganse gezin een outfit kunnen shoppen voor het grootse feest? Dan ben je bij JBC aan het juiste adres! Ook voor mama’s, papa’s, broers en zussen hebben wij leuke feestkledij. JBC, daar straal je mee!