Geniet nu van €10 korting bij aankoopschijf van €50!*

10 artikelen
Kinderen worden groot

Op de speelplaats, in de jeugdbeweging, tijdens een schooluitstap, er zijn zoveel momenten dat kinderen een jas dragen. Hoe groter kinderen worden, hoe meer ze bezig zijn met hun eigen stijl. Ze kiezen graag hun eigen jas, met alle grillen van dien. Kinderen pikken overal dingen op die hen inspireren: op tv, in tijdschriften … Ieder kind kijkt op naar haar idolen en wil net als hen zijn. Ook vriendinnen spelen hier een belangrijke rol in - welk meisje wil er nu geen matching outfit met haar bestie hebben?

Door weer en wind, door regen en zonneschijn

Meisjes van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar gaan vaak al alleen met de fiets naar school. Daarom is het belangrijk dat ze een jas hebben die tegen ieder weer bestand is: een warme jas in de winter en een lichte regenjas in de zomer. Zo kunnen ze het wisselvallige Belgische weer zonder problemen aan. Maar meisjes dragen hun jas niet enkel tegen de kou en de regen, ze willen er ook graag mooi en hip uitzien. Bloemenprints, bollenprints, felle kleuren, glanzende coatings en imitatiebont zorgen ervoor dat iedere tiener zichzelf is en straalt!

Stof tot nadenken

Imitatieleer, wol, dons, katoen, jeans, waar heeft je tiener vandaag zin in? Zeker imitatiebont scoort bij meisjes van 7 tot 14 jaar, het is cool en trendy. Als ze er een dag geen zin in heeft, kan ze het er gemakkelijk weer afhalen. Moeilijk om te kiezen? Opteer voor een donsjas, hij is warm, licht, praktisch en past bij elke outfit.