Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier 

Nu tot 50% korting voor het hele gezin, bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop hier

*

Kortingen zijn enkel geldig bij aankoop vanaf 2 artikelen.

Ga terug
0 artikelen
Heerlijk warm en zacht knuffelen met kerst

Het is weer bijna zover: de allerleukste tijd van het jaar komt eraan, Kerstmis! Kerst is het ultieme moment om gezellig met het gezin te cocoonen in de zetel en een warme sfeer te creëren. Ook als het regent buiten en jij lekker binnen zit, is er niets fijner dan comfortabele kledij aan te trekken die bovendien heerlijk warm en zacht is. Onze knuffeloutfits geven jou een instant gelukkig en heerlijk gevoel. Met een superzachte onesie wordt het nog leuker om te knuffelen!

Om goed te kunnen feesten bij Kerstmis, oudjaar en Nieuwjaar is het belangrijk dat iedereen voldoende uitgerust is. Ontdek onze pyjama’s voor het hele gezin. Jullie zullen slapen als roosjes. De pyjama’s voor grote meisjes van 7 tot 14 jaar bestaan uit een sweater met een comfortabele broek en kunnen gecombineerd worden met onze superzachte pantoffels. Ook badjassen zijn te verkrijgen in ons assortiment. Mix en match met onze knotsgekke kersttruien of kerstsweaters. De knuffeloutfits van JBC zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook om te geven of te krijgen. Voor ieder lid van de familie zit er wel een leuk item in de collectie. Ontdek onze beestige kerstonesies in de winkel of shop ze online.

Ben jij op zoek naar een originele outfit voor Kerstmis? Neem zeker eens een kijkje bij onze kersttruien en kerstsweaters. Ze zitten comfortabel en zijn bovendien van 100% katoen. Zo lief, zo zacht, zo kerst! Laat het feest beginnen!