Geniet nu van €10 korting bij aankoopschijf van €50!*

Nina en JBC slaan de handen in elkaar!

Nina en JBC helpen jou met al je mode issues en vragen via vrolijke, handige en vooral inspirerende videofilmpjes. Hoe draag je de ruitjesprint anno 2017? Wat moet je doen om je benen langer te laten lijken? Klik op het winkelmandje om snel je favoriet item te shoppen.

Puffa
Nog meer video's .Hoe? Zo! Riem

Taille ingesnoerd? Doe nog meer met je riem! Een strik, een klassieke knoop, een vis tot zelfs een helikopter: zo voeg je met een paar simpele knooptechnieken extra fun toe aan je outfit.

Übervrouwelijk, maar ook casual een topper: de smokingbroek

De smokingbroek link je automatisch aan hoge hakken, een elegant bloesje en een fancy feest. Maar wie zegt dat deze broek niet wat vaker uit de kast kan komen? Een sweater & sneakers-dag? Voeg eens een streepje glamour toe!Van casual tot überclassy: de palazzo pants wordt je favoriete broek

De liefde voor de skinny leek eindeloos, maar dit seizoen lijkt ze dan toch eindelijk bekoeld: onze broeken worden weer breder… tot zelfs heel breed. Verzot op comfort én stijl? Dan wordt de palazzo pants, een losse, wijdvallende broek, je volgende aankoop.

MUST-TRY: IN DEZE OUTFITS LIJK JE INSTANT GROTER

Groeien zit er niet meer in? Dan maar valsspelen met een paar simpele, maar slimme stylingtips. Een cropped top, een plissérok, flatforms of een outfit in één tint? Allemaal toppers voor wie een paar extra centimeters wilDE HIT MET PIT DIT SEIZOEN: HET NEPLEREN ROKJE

Geen rokjestype wegens te braaf? Enter het nepleren rokje, dé rock-’n-roll-hit dit seizoen! Overdag een tikje stoer met een wollen cardigan en statement shirt, ’s nachts het perfecte uitgaansnummer en übervrouwelijk in combi met een kanten top en een bomber.

HIP DE HERFST IN MET MAAR 5 KLEDINGSTUKKEN: DEZE TRENDTOPPERS MAG JE NIET MISSEN

Shoppen mét effect? Wij selecteerden vijf trendy topstukken die deze herfst absoluut in je kleerkast horen. Benieuwd?