Geniet van €10 KORTING per aankoopschijf van €60 uit de kindercollectie!*

€10 KORTING per aankoopschijf van €60 uit de kindercollectie!*

Nina en JBC slaan de handen in elkaar!

Twee keer per week verwennen we je met video’s die je helpen met je prangende kleerkast-issues. Hoe combineer je prints bijvoorbeeld? En hoe blaas je glamour in in de salopette? Klik op het winkelmandje om snel je favoriet item te shoppen.

NIEUWE VIDEO: Keuzestress bij het pakken?
Nog meer video's .

Easy & breezy: de short kan voor élke leeftijd

Most wanted in de kinderkleerkast, dé favoriet op festivals en lekker luchtig gezelschap op vakantie: de short maakt zich klaar voor alweer een topseizoen bij alle leeftijden..Hot momma! Deze bomber met kant is een must voor elke mama

Moederdag, een lente- of communiefeest, de eerste barbecue of een tuinfeestje met vrienden: deze bomber met kant kan elke party aan. Luchtig en lentefris, nonchalant-sportief of very classy?Sjaal wordt topje en 4 andere originele ideeën bij meer dan 20°C

Bedankt sjaal, we waren onafscheidelijk de voorbije maanden maar nu is het genoeg geweest? Niet dus, want de sjaal wordt deze zomer een echt fashion item: knoop hem in je haar, transformeer hem tot ultravrouwelijk topje of maak er een riem met vakantievibes van.

Bikini time: zonnen, sporten, flaneren en showen maar!

Een dagje Belgische kust, languit in eigen tuin of vakantie in zicht: de bikini mag eindelijk uit de kast. Enkel om te zonnen? Tuurlijk niet! In combinatie met een shortje krijg je een sportieve californian look, en met een los strandjurkje erover wandel je stijlvol naar de beach bar.

Gedaan met de skinny, de losse broek wordt dé zomerhit!

De voorbije seizoenen persten we ons met plezier in de skinny, maar het einde is in zicht: de wijde broek is terug! Hooray, want wat zit deze héérlijk! Bovendien draag je de losse broek lekker relax, maar bombardeer je hem net zo eenvoudig met heels en vrouwelijke details tot feestnummer.

Dé headliner op elk festival? De jeansshort!

Scheurende gitaren, pompende beats, breekbare stemmen of latino fun... Wat je muziekstijl ook is, dé headliner onder de outfits is universeel: iedereen aan de jeansshort!)