Babyblouses en -hemden voor meisjes

6 van 6 items

Hemden voor babymeisjes

Er is niets zo leuk als een hemd voor babymeisjes! Je kan het in een nette outfit stylen, maar het kan ook perfect als onderdeel van een casual chic look. Ontdek onze babyhemden voor meisjes met de leukste details in onze webshop en in onze JBC-winkels!

Maak leuke combo’s met een babyhemd voor meisjes

Het mooie aan een babyhemd voor meisjes is dat je het in heel wat outfits kan gebruiken. Het is niet alleen leuk in een geklede outfit met een nette babybroek, maar ook in een relaxtere outfit voor thuis of voor bij familie.

Een babyhemd staat geweldig met zowel een lange als een korte broek. Je kan er zelfs een babyrok mee combineren, samen met een toffe kousenbroek. Of je gaat voor een outfit met een babyhemd en een salopette!

Hemden voor babymeisjes met speciale details

Hemden voor babymeisjes hebben vaak sierlijke details. Denk maar aan speciale kraagjes zoals een Peter Pan-kraag of een claudinekraagje. Ze zijn ook in heel wat gevallen afgewerkt met prachtige ruches of elastische mouwboorden met gofljes. Je kan bovendien gaan voor een effen exemplaar, eentje met een sobere print of net een geweldige bloemenprint!