€ 10 korting per aankoopschijf van €60. Meer info

€10 euro korting per aankoopschijf van €60 - gratis levering - 60 dagen retour. Meer info

delivery truckGratis levering

alle mogelijkheden op een rijtje. Jij kiest, wij komen eraan


Waar kan ik mijn JBC-pakket laten leveren en betaal ik verzendkosten? Omwille van de sluiting van onze JBC-winkels, zullen we jouw bestelling versturen naar jouw huisadres. Jouw pakket zal in de komende dagen gratis geleverd worden door onze transport partner DPD.
We leveren trouwens in zowel België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk als Duitsland.

Goed om te weten: Tijdelijke retour van 60 dagen.

Oei, ik wil een ander verzendadres opgeven, kan dat nog? Als je er niet bent bij thuislevering door GLS, laat de GLS-chauffeur in je brievenbus een briefje achter met een track ID. Met die track ID kun je inloggen op pakket volgen of je kan kiezen voor een andere leveringsoptie:

  • Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
  • Levering op een nieuw adres
  • Levering in een GLS ParcelShop
  • Afhaling in een GLS-depot
  • Volmacht geven
  • Pakket weigeren
  • Als je geen keuze maakt, biedt GLS het pakket de eerstvolgende werkdag nogmaals aan.

Kan ik mijn bestelling laten leveren in andere landen dan België en Luxemburg? Ja, ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland kun je je pakket laten leveren. Kies voor een thuislevering in Nederland via PostNL, Frankrijk via Collisimo en Duitsland via DPD.
Wanneer is mijn pakket klaar om op te halen of wanneer krijg ik het thuis geleverd?

De meeste bestellingen heb je de volgende werkdag al in huis! Als de items beschikbaar zijn in ons centraal magazijn en wij jouw bestelling voor 21 uur hebben gekregen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in handen. In de E-shop en in het winkelmandje geven we je bij het kiezen van een kleur en maat een geschatte levertijd voor dat specifieke artikel.

Omwille van de sluiting van onze JBC-winkels, zullen we jouw bestelling versturen naar jouw huisadres. Jouw pakket zal in de komende dagen gratis geleverd worden door onze transport partner DPD.

Je hebt trouwens ook de mogelijkheid om je pakket te volgen via de GLS tracking module