delivery truckGratis levering

alle mogelijkheden op een rijtje. Jij kiest, wij komen eraan


Waar kan ik mijn JBC-pakket laten leveren en betaal ik verzendkosten?

1. In je favoriete JBC-winkel

Je kunt je bestelling gratis laten leveren in je favoriete JBC-winkel. Welke dat is, kun je aanduiden tijdens het bestellen. Je ziet meteen ook de openingsuren van elke winkel. De gezondheid, veiligheid en het geluk van onze klanten en medewerkers blijft prioriteit. Daarom vestigen we graag de aandacht op deze vijf vuistregels voor in jouw JBC-winkel.

2. Bij je thuis (of op kantoor)

Geen tijd om naar een JBC-winkel te gaan? Dan brengen wij je pakje gewoon bij je thuis (of op kantoor of bij die buurman die altijd thuis is). We leveren trouwens in zowel België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk als Duitsland. De verzending is gratis als je voor € 25 of meer besteld hebt. Bedraagt je bestelling minder dan € 25? Dan betaal je slechts €3,90 verzendkosten.


We leveren trouwens in zowel België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk als Duitsland.
Oei, ik wil een ander verzendadres opgeven, kan dat nog? Als je er niet bent bij thuislevering door GLS, laat de GLS-chauffeur in je brievenbus een briefje achter met een track ID. Met die track ID kun je inloggen op pakket volgen of je kan kiezen voor een andere leveringsoptie:

  • Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
  • Levering op een nieuw adres
  • Levering in een GLS ParcelShop
  • Afhaling in een GLS-depot
  • Volmacht geven
  • Pakket weigeren
  • Als je geen keuze maakt, biedt GLS het pakket de eerstvolgende werkdag nogmaals aan.

Kan ik mijn bestelling laten leveren in andere landen dan België en Luxemburg? Ja, ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland kun je je pakket laten leveren. Kies voor een thuislevering in Nederland via PostNL, Frankrijk via Colissimo en Duitsland via DPD.
Wanneer is mijn pakket klaar om op te halen of wanneer krijg ik het thuis geleverd?

De meeste bestellingen heb je de volgende werkdag al in huis! Als de items beschikbaar zijn in ons centraal magazijn en wij jouw bestelling voor 21 uur hebben gekregen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in handen. In de E-shop en in het winkelmandje geven we je bij het kiezen van een kleur en maat een geschatte levertijd voor dat specifieke artikel.

In een JBC-winkel
Wanneer je gekozen hebt om je pakketje te laten leveren in je favoriete JBC-winkel, dan krijg je een e-mail wanneer het aangekomen is in de winkel. Daar kun je je item passen en eventueel ook ruilen of terugsturen.

Thuis

Je hebt trouwens ook de mogelijkheid om je pakket te volgen via de GLS tracking module