delivery truckGratis levering

alle mogelijkheden op een rijtje. Jij kiest, wij komen eraan


Waar kan ik mijn JBC-pakket laten leveren en betaal ik verzendkosten?

1. In je favoriete JBC-winkel

Je kunt je bestelling gratis laten leveren in je favoriete JBC-winkel. Welke dat is, kun je aanduiden tijdens het bestellen. Je ziet meteen ook de openingsuren van elke winkel.

2. Bij je thuis (of op kantoor)

Laat je pakketje gratis thuis leveren vanaf €35. Voor een bestelling onder de €35 betaal je €3,99 verzendkosten. Vul je thuis gegevens in bij de checkout. Als deze automatisch worden ingevuld, vergeet deze niet even na te kijken of deze nog juist zijn. Je krijgt een bevestigingsmail van Bpost of PostNL wanneer je pakketje is verstuurd. Download de Bpost of PostNL App om makkelijk je levervoorkeuren vooraf in te stellen en push notificaties te ontvangen wanneer je pakketje wordt verstuurd.

We leveren trouwens in zowel België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland.


Oei, ik wil een ander verzendadres opgeven, kan dat nog? Via je e-mail krijg je een tracking code waarmee je kan kijken wanneer je pakketje wordt geleverd. Als je niet thuis bent bij thuislevering door bpost, laat de bpost-chauffeur een briefje achter in je brievenbus waarop staat waar je je pakketje kan afhalen. Je kan nog tot 5 minuten voor je pakketje wordt geleverd de leveringsopties aanpassen moest je niet thuis zijn. Zo heb je volgende andere leveringsopties:
  • - bij buren
  • - op een veilige plek
  • - in een bpost afhaalpunt
Dit kan je makkelijk vooraf instellen via de Bpost app. Download deze om deze makkelijk aan te passen als je niet thuis bent en om eventueel push notificaties te ontvangen wanneer je pakketje wordt verstuurd of geleverd is.
Kan ik mijn bestelling laten leveren in andere landen dan België en Luxemburg? Ja, ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland kun je je pakket laten leveren. Kies voor een thuislevering in Nederland via PostNL, Frankrijk via Colissimo en Duitsland via DPD.
Wanneer is mijn pakket klaar om op te halen of wanneer krijg ik het thuis geleverd?

De meeste bestellingen heb je de volgende werkdag al in huis! Als de items beschikbaar zijn in ons centraal magazijn en wij jouw bestelling voor 21 uur hebben gekregen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in handen. In de E-shop en in het winkelmandje geven we je bij het kiezen van een kleur en maat een geschatte levertijd voor dat specifieke artikel.

In een JBC-winkel
Wanneer je gekozen hebt om je pakketje te laten leveren in je favoriete JBC-winkel, dan krijg je een e-mail wanneer het aangekomen is in de winkel. Daar kun je je item passen en eventueel ook ruilen of terugsturen.

Thuis

Download de Bpost app om push notificaties te ontvangen om je pakket te volgen

Je hebt de mogelijkheid je pakket te volgen via de bpost tracking module