20% korting vanaf 4 artikelen

20% korting vanaf 4 artikelen

delivery truckGratis levering

alle mogelijkheden op een rijtje. Jij kiest, wij komen eraan


Waar kan ik mijn JBC-pakket laten leveren en betaal ik verzendkosten?

1. In je favoriete JBC-winkel

Je kunt je bestelling gratis laten leveren in je favoriete JBC-winkel. Welke dat is, kun je aanduiden tijdens het bestellen. Je ziet meteen ook de openingsuren van elke winkel.

2. Bij je thuis (of op kantoor)

Geen tijd om naar een JBC-winkel te gaan? Dan brengen wij je pakje gewoon bij je thuis (of op kantoor of bij die buurman die altijd thuis is). We leveren trouwens in zowel België, Luxemburg, Nederland als Frankrijk. Gratis, als je voor € 50 of meer besteld hebt. Bedraagt je bestelling minder dan € 50? Dan betaal je slechts €3,90 verzendkosten.

Goed om te weten: is het toch niet wat je verwacht had? Dan willen we dat graag goedmaken en de retourkosten terugbetalen. als je achteraf je bestelling wilt terugsturen, dan betalen wij de retourkosten.
Oei, ik wil een ander verzendadres opgeven, kan dat nog? Als je er niet bent bij thuislevering door DPD, laat de DPD-chauffeur in je brievenbus een briefje achter met een code. Met die code kun je inloggen op www.nieuwelevering.be en kiezen voor een levering:

  • in een Pickup parcelshop
  • op een latere datum
  • op een ander adres
  • Als je geen keuze maakt, biedt DPD het pakket de eerstvolgende werkdag nogmaals aan.

Kan ik mijn bestelling laten leveren in andere landen dan België en Luxemburg? Ja, ook in Nederland en Frankrijk kun je je pakket laten leveren. Kies voor een thuislevering in Nederland en Frankrijk of voor een levering in een Pickup parcelshop in Nederland, Frankrijk of Luxemburg.
Wanneer is mijn pakket klaar om op te halen of wanneer krijg ik het thuis geleverd? De meeste bestellingen heb je de volgende werkdag al in huis! Als de items beschikbaar zijn in ons centraal magazijn en wij jouw bestelling voor 21 uur hebben gekregen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in handen. In de E-shop en in het winkelmandje geven we je bij het kiezen van een kleur en maat een geschatte levertijd voor dat specifieke artikel.Als je bestelling meerdere items telt, kan het zijn dat de geschatte levertijd voor het pakket verschilt van de geschatte levertijd voor de afzonderlijke items. De geschatte levertijd van het pakket bevestigen we daarom ook per e-mail nadat je je bestelling hebt afgerond.

In een JBC-winkel
Wanneer je gekozen hebt om je pakketje te laten leveren in je favoriete JBC-winkel, dan krijg je een e-mail wanneer het aangekomen is in de winkel. Daar kun je je item passen en eventueel ook ruilen of terugsturen.

Thuis of in een DPD Pickup parcelshop
We kunnen het ons perfect voorstellen dat je niet kunt wachten tot je je bestelling in handen hebt. Daarom doen we alles om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Als we je bestelling voor 21 uur ontvangen én als alle artikelen beschikbaar zijn in het magazijn, dan kan je je nieuwe kleren de volgende werkdag al aantrekken. Reden te meer om online te bestellen!


Je hebt trouwens ook de mogelijkheid om je pakket te volgen via de DPD tracking module . Zodra we het pakketje aan een DPD Pickup parcelshop overhandigd hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.