• Shop vanaf nu talrijke lente items aan -30% en -50%. Shop hier
  • Tot 50% korting. Mid Season Sale!

Populair

Babybroertje in het nieuw

Vul de garderobe van je kapoen aan met kleurrijke items.

Deze al gezien?

Kleding en accessoires voor Baby’s

De eerste stapjes…
Hi there, are you new here? Na 9 mooie maanden kan je nu eindelijk online babykleding shoppen, hoera! Jij bent in de wolken, maar wij bij JBC ook, want wij steken je kleine spruit maar al te graag in een schattige tenue. Ons assortiment begint met de collectie Newborn voor de allerkleinsten. Laat je kleine spruit schitteren bij zijn/haar eerste thuiskomst in een schattige romper, pyjama of speelpakje. Voor mama bieden we de Mammae borstvoedingscollectie aan. In deze comfortabele, stijlvolle kleding geef je comfortabel en discreet borstvoeding en voel je je ieder moment mooi.

Function meets fashion
We hechten veel belang aan kwaliteit en gemak. Zo vind je veel katoen en drukknopen terug in onze collecties, handig om je oogappel snel aan- en uit te kleden. Het eerste verjaardagskaarsje blaast je hartendief uit in de designercollectie van Hampton Bays. En de eerste stapjes gebeuren in een trendy outfit die bestaat uit een zachte cardigan en sweatbroek. Trotse grootouders en vertederende selfies verzekerd ;) En in de hippe kleding van Maya de Bij en Bumba is je deugniet klaar om de crèche onveilig te maken.

Bewust en betaalbaar
Bij JBC hebben we als doel om iedereen te laten stralen! En dat met duurzame mode tegen betaalbare prijzen. Yes, dat lees je goed, en net daarom zijn we aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Onze biokatoen-collectie verrast door knappe biologische stoffen, want JBC is mode- én milieubewust. En als je budgetvriendelijke outfits voor je oogappel zoekt, vind je onder de collectie best price steeds basics en musthaves aan de scherpste prijs.

Look how wonderful life is now you’re in the world!

JBC,daar straal je mee!  
Toon meer