Truien en sweaters voor baby's

24 van 47 items

Babytruien en -sweaters

Ben jij nog op zoek naar een leuke babytrui om je mini’s outfits net wat warmer te maken? Of ga je liever voor een gezellige sweater? Vind de leukste exemplaren in onze webshop en in onze JBC-winkels.

De leukste babytruien en babysweaters vind je bij JBC!

Bij JBC vind je babytruien en -sweaters in leuke kleuren en met mooie details. Zo vrolijkt een trui met een toffe print of pailletjes de outfit van je mini meteen op. Je kan natuurlijk ook gaan voor een sweater met een cute opschrift of een leuke gebreide debardeur. Die kan je allemaal krijgen in maat 50 tot en met maat 98!

Voeg je graag nog een persoonlijke touch toe aan de babyoutfit? Laat dan de naam van je kindje op een van onze personaliseerbare babysweaters van Studio Unique zetten! Kies zelf de kleur van de sweater én van het opschrift. Ook superleuk als origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Truien en sweaters die in iedere outfit passen

Hou je babymeisje lekker warm met onze superleuke truien en sweaters. Leuk voor een koele zomeravond maar ook voor op frissere dagen en in het tussenseizoen. In de winter doe je je spruit nog een babyjas aan en voilà, helemaal klaar voor het gezelligste seizoen.