Personaliseer je items met JBC Personaliseer je items met JBC

Personaliseer je sweater

- voor heel het gezin -

Bij JBC heb je de keuze uit 2 concepten: je kan kiezen voor een geprint design of een versie met geborduurde tekst en een icoontje.

Shop hieronder makkelijk per leeftijd jouw favoriete concept.

KEUZE 1

PRINT

Dit jaar heb je de keuze uit 2 designs om op je sweater te printen. Je kan kiezen voor een naam of een naam met logo en jaartal/tekst. Hoe begin je daar aan? Check de tutorial die je bij de foto’s kan vinden. Dan is je sweater in 1-2-3 klaar.

Voor wie shop jij de geprinte sweater?

Personaliseer je items met JBC
Personaliseer je items met JBC

KEUZE 2

BORDUUR

Als je kiest voor het geborduurd concept kan je een tekst typen en een icoon kiezen. Je hebt de keuze uit 14 iconen en je icoon zal steeds rechts van je tekst komen te staan. Je kan uit 5 verschillende kleuren kiezen voor het borduursel. Zo leuk!

Voor wie shop jij de geborduurde sweater?

Personaliseer je items met JBC

SAMENWERKING

[h]ARS x JBC

Voor onze nieuwe collectie personaliseerbare artikelen werkten we samen met vzw [h]ARS. Een organisatie die kunstwerken gemaakt door jongeren met een mentale of fysieke beperking verkoopt. Kies uit 15 kunstwerken om op een sweater te laten printen. Alle opbrengsten van de sweaters gaan integraal naar de jonge kunstenaars, zodat ze kunst kunnen blijven creëren. Dankjewel voor jullie steun 💛

Personaliseer je items met JBC