Mid season sale: 30% wordt 50%
+ artikelen toegevoegd!

Mid season sale: 30% wordt 50% + artikelen toegevoegd! Shop nu

Personalisatie

De meeste faam krijgt het item met je eigen naam

Bij JBC kan je jouw item personaliseren met jouw (bij)naam. Jouw naam, koosnaam of initialen met of zonder geboortedatum worden in een kleur naar keuze op jouw item geborduurd of geprint. Twin je met het gezin of gaat ieder voor zijn favoriet item? Beiden superleuk!

Het is niet mogelijk gepersonaliseerde kleding te ruilen of de bestelling te annuleren. Check zeker goed de maattabellen om zeker te zijn van jouw maatje! Let’s personalize

Dé winter must-haves van Studio Unique

Bereid je voor op winters weer met de najaar essentials van Studio Unique. Muts, sjaal, handschoenen voor héél de familie en wantjes voor de allerkleinsten. Personaliseer ze met (bij)naam, familienaam of initialen. Zo vermijd je niet alleen onderkoelde vingertjes en oortjes, maar ook dat iemand met jouw spullen gaat lopen!

Personaliseer

Unieke pyjama’s met jouw naam!

De meest populaire cadeaus? Dat zijn de meest persoonlijke. Leg een gepersonaliseerde pyjama onder de boom met de (koos)naam van je liefste of twin met het hele gezin en maak faam met je eigen naam.

Personaliseer pyjama’s

Jouw mini’s musthave nu extra uniek!

Personaliseer je mini’s musthaves: pyjama, romper, mutsje, tetradoek én badcape met zijn/haar (koos)naam. Superuniek en leuk om als cadeautje te geven.

Personaliseer hier

Gepersonaliseerde fluohesjes

Veilig terug naar school? Zeker met de gepersonaliseerde fluohesjes van het Belgische merk Wowow. Laat een (koos)naam of initialen printen in een kleur naar keuze. Twinning, veilig én stoer? Yes!

Elisa Guarraci (MOMster): “Sinds Emilia naar de kleuterklas gaat, wandelen we elke morgen samen naar school. We vertrekken sowieso nooit zonder ons fluohesje. Een frisse neus halen is goed, maar een veilige neus halen is nog beter! “

Personaliseer fluohesje

Fun patches

Een gat in je favoriete kledingstuk of wil je juist een persoonlijke touch geven aan je broek, blouse of accessoires? Dan zit je zonder twijfel goed met deze leuke strijkpatches uit onze Studio Unique-collectie. Voor welke kies jij?

shop patches

Hoe ga je te werk?

1.
Kies je kledingstuk

2.
Kies de maat

3.
Selecteer de kleur van je borduursel of print

4.
Geef je (koos)naam in

5.
Dubbel & triple check de spelling

6.
Vul je adresgegevens in

7.
Bestellen maar!

8.
Maak een leuke foto en deel met #JBCfamily