RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

Personaliseer je items met JBC Personaliseer je items met JBC

Personaliseer je verjaardags T-shirt

Laat je kleine kapoen op zijn of haar speciale dag zich extra uniek voelen in dit personaliseerbare verjaardagsshirt. Klik op personaliseer nu bij het product en kies wat jij het leukste vindt. Personaliseer de tekst met je naam en/of geboortedatum of een leuke quote, kies het lettertype en ook de tekening kan je deze keer hélemaal zelf kiezen. Leuk!

Psst: het T-shirt is nog niet beschikbaar via de kiosk in jouw JBC-winkel, enkel op JBC.be.

Personaliseer nu

Personaliseer je pyjama

Ze zijn weer hier: de gepersonaliseerde pyjama’s. En deze keer met een nieuw printje: ruitjes en pinguïns. Laat je naam borduren of printen op je pyjama. Ook superleuk als cadeautje.

Personaliseer nu

Baby essentials met naam

NIEUW: laat je mini’s naam borduren op een slabbetje. Supercute! Of ga voor een badcape of tetradoek. Je mini’s (koos)naam wordt geprint op een romper, mutsje of pyjama. Welke is jouw favoriet?

Personaliseer nu

Aaibaarheidsfactor 100

Mix & match met het hele gezin in deze überschattige teddypet. Laat je (koos)naam borduren op de achterzijde. Beregezellig!

Personaliseer nu

Personaliseer je herfstaccessoires

Personaliseer je sjaal, muts en handschoenen door er je naam, initialen of een leuke bijnaam op te laten borduren. Exit verloren voorwerpen, enter herfstplezier.

Personaliseer nu

Maak faam met je naam

Vrienden maken wordt super easy met een gepersonaliseerde sweater. Twinning is winning.

Personaliseer nu

Gepersonaliseerde fluohesjes

Veilig terug naar school? Zeker met de gepersonaliseerde fluohesjes van het Belgische merk Wowow. Laat een (koos)naam of initialen printen in een kleur naar keuze. Twinning, veilig én stoer? Yes!

Personaliseer fluohesje

Patches

Ontdek onze strijkpatches ideaal om een klein gaatje te verdoezelen of je kledingstuk een unieke touch te geven.

Shop patches

*Het is niet mogelijk gepersonaliseerde kleding te ruilen of de bestelling te annuleren/wijzigen. Check zeker goed de maattabellen om zeker te zijn van jouw maat.