Berrefonds
Berrefonds

JBC en Berrefonds

tonen samen hun hart met Koestertruien

Om alle gezinnen die een kindje moeten missen een hart onder de riem te steken, creëerden JBC en Berrefonds unieke Koestertruien. De truien zijn er voor iedereen die wil tonen dat hij of zij iemand meedraagt in het hart. Je kan kiezen om onder het gekende koesterhartje de trui te personaliseren met de naam van het kindje of iemand die je mist of enkel de trui met het hartje te bestellen.

Wij hopen dat deze betekenisvolle truien de aanleiding vormen tot mooie, troostende gesprekken, tijdens de Koesterweek van het Berrefonds maar ook nog lang daarna. De volledige opbrengst schenken we aan de prachtige organisatie Berrefonds.

Wauuuw, wat een enthousiasme voor al jullie gepersonaliseerde orders. Door de enorme populariteit van Studio Unique kan het zijn dat je gepersonaliseerd item uitzonderlijk wat later geleverd wordt. 💛

Iedereen kent wel iemand die een kind verloor. Je kan als ouder, oma, opa, broer, zus, juf, meester, meter, peter,… dankzij deze warme Koestertruien nog beter aan iedereen laten zien dat je iemand mist.

We vroegen Julie, Leonie en Sofie en Dietrich om alvast met hun persoonlijke Koestertrui te tonen dat Otis, Leonie en Rafaël voor altijd in hun hart zitten.

De koesterpin

Met deze mooie koesterpin, laat je zien dat je alle ouders en families die een kind verloren, een warm hart toedraagt. De opbrengst van de koesterpinnen gaat naar Berrefonds.

Draag je hartje tijdens de Koesterweek

Van vrijdag 8 tot en met vrijdag 15 december organiseert het Berrefonds opnieuw de Koesterweek. De vzw roept iedereen op om zijn of haar hart te tonen voor gezinnen die een kind missen. Ontdek hier hoe jij mee kan bijdragen aan deze warme golf van liefde.

Alle JBC-winkels hangen de poster van de Koesterweek uit om ons warm hart te tonen. Onze medewerkers van het JBC hoofdkantoor zetten extra acties op, om naast de opbrengst van de Koestertruien, geld in te zamelen voor het Berrefonds.

Berrefonds

Het Berrefonds is een warme vzw die al bijna vijftien jaar zorgt voor iedereen die te maken krijgt met het overlijden van een kind. De vzw is vooral bekend van de Koesterkoffers die via alle ziekenhuizen gratis worden geschonken aan ouders net na hun verlies. Dankzij die koffer kunnen ouders de laatste tastbare herinneringen maken aan hun baby of opgroeiend kind om een leven lang te koesteren. Maar ook als zorgprofessional, omgeving, school, vrijwilliger,… kan je bij het Berrefonds terecht voor informatie, troost, steun en inspiratie.

Boek Ster

Momster Leonie (@bellemaman_be) toont in haar nieuwe boek Ster hoe je als gezin doorheen alle seizoenen van het jaar contactmomenten kan voelen met Ster. Ster kan voor de lezer heel persoonlijk worden ingevuld. Het is een hoopvol leesboek over koesteren, herinneren en nooit meer loslaten.