Solden: tot -70%.
Nu hogere afprijzingen! Shop hier. *

Solden: Tot -70% korting. Nu hogere afprijzingen! Shop hier. *

Cadeaubonnen Cadeaubonnen

Digitale JBC-cadeaubonnen

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand? Maar weet je niet direct wat te kiezen? Geef een digitale JBC-cadeaubon! Zo kan de persoon zélf iets kiezen wat hij/zij leuk vindt. Bovendien is de cadeaubon 10 jaar geldig. De cadeaubonnen die je online koopt zijn geen fysieke cadeaubonnen maar de print die je kiest, verschijnt mee in de mail. Eentje die helemaal past bij de ontvanger en verstuurd op de datum die jij kiest.

How it works:

- Kies een leuke cadeaubon: voor een verjaardag, TV-vedetten voor de kleine en grote kids, algemene cadeaubonnen voor een speciaal iemand of is er binnenkort een nieuw familielid? Je vindt voor elke gelegenheid een cadeaubon op JBC.be!

- Kies het bedrag dat je wilt geven

- Kies of je de digitale cadeaubon zelf wilt ontvangen en afdrukken of dat we deze rechtstreeks sturen naar de ontvanger. Het kan tot een halfuurtje duren tot je de digitale JBC-cadeaubon ontvangt in je mailbox. Of kies een specifieke datum waarop je wilt dat de ontvanger de digitale cadeaubon ontvangt in zijn/haar mailbox.

- De cadeaubon is geldig op JBC.be en in elke JBC-winkel.

Cadeaubonnen verjaardag

Cadeaubonnen algemeen

Cadeaubonnen TV-vedetten

Cadeaubonnen baby

Hoe je digitale JBC-cadeaubon gebruiken?

Online

1) Shop online op JBC.be

2) Vul het nummer van de barcode op je cadeaubon in op JBC.be wanneer je gaat bestellen bij 'kortingscode of cadeaubon'

3) Gebruik je niet het volledige bedrag, blijft de restwaarde op je cadeaubon staan

JBC-winkel

1) Shop in jouw favoriete JBC-winkel

2) Neem je pdf bestand mee naar de winkel en laat je barcode scannen

3) Gebruik je niet het volledige bedrag, blijft de restwaarde op je cadeaubon staan

* De digitale cadeaubon is geldig op JBC.be en in de JBC-winkels gedurende 10 jaar na uitgiftedatum. Wordt niet geruild tegen geld. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Toon de barcode van deze digitale cadeaubon aan de kassa of geef hem in op jbc.be. JBC is niet aansprakelijk voor het ingeven van een foutief e-mailadres bij de aanvraag van de digitale cadeaubon.