SOLDEN tot -50% + 10% EXTRA korting op je totaal kassaticket! Shop nu

SOLDEN tot -50% + 10% EXTRA korting op je totaal kassaticket! Shop nu

Solden Solden

SOLDEN

Shop nu nog meer items met kortingen tot -50%. Bovendien geniet je nu van 10% EXTRA korting op je totaal kassaticket. Geldig op zowel afgeprijsde als niet-afgeprijsde artikelen. Win, win, win!

SOLDEN: je favoriete items aan een klein prijsje

Tijdens onze solden zijn er kortingen voor het hele gezin. Shop kinderkleding voor alle leeftijden aan kleine prijsjes. Doe dochterlief een meisjes short cadeau of maak de outfit van je zoon helemaal af met een jongens sweater. Je kersverse spruit zet je dan weer in het nieuw met prachtige newborn kleding en leuke baby accessoires. Grijp nu je kans om je hele gezin in een nieuw jasje te steken, want matching outfits zijn nog altijd de beste outfits! Bestel de beste deals voor het hele gezin.

Profiteer van kortingen tot -50%!

Tijdens onze solden krijg je op items die aangeduid zijn met een kortingslabel tot wel 50% korting! Kleine kinderen blijven niet klein, dus shop nu mooie kinderkleding aan zachte prijsjes. Ook mode voor dames en de beste outfits voor heren kan je met korting kopen, de hele maand juli lang!

*Tot -50% korting op de artikelen aangeduid met een kortingslabel op JBC.be en in jouw JBC-winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Kortingen automatisch verrekend in je winkelmandje of aan de kassa. Kortingen geldig van 01/07/2022 t.e.m. 31/07/2022.

**Op vertoon van je klantenkaart ontvang je van 01/07/2022 t.e.m. 06/07/2022 10% korting op je totaal kassaticket. Heb je nog geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag er één aan de kassa. Korting ook geldig op JBC.be. Korting enkel geldig op aankopen gedaan tussen 01/07/2022 t.e.m. 06/07/2022. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque of retouches.