• Gratis thuislevering vanaf €35

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

CAMILLE x JBC: collectie voor meisjes

CAMILLE x JBC

Wauw, fantastisch nieuws! De volledige CAMILLE-collectie is aangevuld voor kleine en grote fans op JBC.be en in jouw JBC-winkel. De items zijn beschikbaar vanaf 4 jaar en zijn er ook in grotere maten XXS-XL. Ook werden er nieuwe items toegevoegd.

CAMILLE x JBC

De volledige CAMILLE-collectie is aangevuld voor kleine en grote fans op JBC.be en in jouw JBC-winkel. De items zijn beschikbaar vanaf 4 jaar en zijn er ook in grotere maten XXS-XL. Ook werden er nieuwe items toegevoegd.

18 van 20 items

CAMILLE x JBC-collectie voor meisjes

Een collectie boordevol pink power, schitterende glamour en tegelijk comfy en chic, dat is CAMILLE x JBC. De exclusieve CAMILLE collectie voor meisjes van 4 tot 14 jaar én grote maten is verkrijgbaar in alle JBC-winkels, op JBC.be en... in Roblox!

Twin met CAMILLE in kinderkleding voor meisjes van 4 tot 14 jaar

Ook zo’n grote fan van CAMILLE? Twin met dé ster van het moment en creëer je eigen CAMILLE outfit. Kies uit rozige tinten of ga voor neutrale kleuren zoals grijs, zwart en wit. Jij beslist, leuk toch!

OMG… enkele leuke combinaties gespot. Stijl de roze trui met vlinder op de roze plooirok. Of draag de roze jogging set voor een comfy en sportieve look. Combineer de grijze of zwarte CAMILLE trui met een jeansbroek voor meisjes. Leuke school outfits gegarandeerd.

Shop CAMILLE x JBC voor een mooie feestoutfit. Ga voor glamour en stijl de glitterjurk op een kousenbroek voor meisjes. Of kies voor een leuk CAMILLE T-shirt, ideaal om te mix and matchen met de CAMILLE rokjes: plissé, tule of faux leder. Welke kies jij?

Exclusive CAMILLE merch voor de grootste fans

Zing en dans mee tijdens het concert van CAMILLE met de liedjes van haar album ‘SOS’. Zorg voor ‘Vuurwerk’ of ga dansen ‘In de regen’ in de leuke unisex merch-collectie met truien en T-shirt met de liedjes uit het album op de rug geprint. Super cool!

CAMILLE-collectie in JBC World in Roblox & virtueel concert

Wist je dat CAMILLE de eerste Belgische artiest is die een virtueel concert geeft in Roblox? Beleef het virtueel optreden samen met je avatar van op de eerste rij. Speel ook de leuke spelletjes in JBC World en verzamel zo JBC coins waarmee je de CAMILLE collectie kan shoppen in Roblox je voor avatar.