JBC Op Nieuw JBC Op Nieuw

JBC Op-Nieuw in ALLE JBC-winkels

- geef je kleding een tweede leven -

Met trots stellen we JBC Op-Nieuw voor. Een vaste tweedehands corner in alle JBC-winkels waar jij kwalitatieve pre-loved JBC baby- en kinderkleding elke dag kan shoppen maar ook kan verkopen op vaste momenten. Of breng een bezoekje aan onze tweedehandswinkel in Olen met meer dan 25.000 stuks kwalitatieve items aan zachte prijsjes vanaf €3.

Op naar een duurzamere toekomst! 💛

JBC Op-Nieuw

VAN 15 TOT 22 MEI

NIEUW: Baby Bring Back-momenten

Mini’s, wat worden ze toch snel groot! Wij ontzorgen jou door jouw JBC preloved babykleding in goede staat over te kopen voor een (Op-)Nieuw leven.

Breng ze van woensdag 15 mei t.e.m. woensdag 22 mei binnen in jouw JBC-winkel tijdens het allereerste Baby Bring Back-moment. Als dank ontvang je heel wat JBC-punten, dus extra korting. Samen werken we aan een duurzamere toekomst! 💛

JBC Op-Nieuw
JBC Op-Nieuw

Wat kan je verwachten?

JBC Op Nieuw

Er kan enkel baby- en kinderkledij van JBC of andere deelmerken worden ingeleverd van maat 44 t.e.m. maat 176 zoals CKS, fred + ginger, Baptiste,..

JBC Op Nieuw

Maximum 5 items per gezin en per dag, zo kunnen wij een goede quality controle uitvoeren. 1 klantenkaart per gezin. Gelieve op voorhand al een selectie te maken zodat alles vlot kan verlopen.

JBC Op Nieuw

De ingeleverde kleding moet gewassen en gestreken zijn. De kleding mag niet beschadigd zijn.

JBC Op Nieuw

Wanneer de kledij niet voldoet aan de kwaliteitsnormen, kan deze worden ingeleverd in de JBC-inzamelboxen en krijg je sowieso 50 punten voor jouw zak kleding (zoals altijd).

JBC Op Nieuw

Om je de punten toe te kennen is een JBC-klantenkaart noodzakelijk. Deze kan je ook ter plekke laten aanmaken in de winkel.

JBC Op Nieuw

Yes! Met je verkregen JBC-punten kan je zowel tweedehands als nieuwe collectie met korting aankopen.

Loyalty JBC

JBC Tweedehandswinkel in Olen Shopping Park

Wij openen met veel trots de deuren van onze allereerste tweedehands JBC-winkel vanaf 29 maart 2024. In deze JBC-winkel in Olen ontdek je meer dan 25.000 tweedehands parels voor jouw mini aan zachte prijsjes vanaf €3. Want kleding die goed zit en voelt, verdient het om extra lang gedragen te worden.

Ontdek hier meer
Loyalty JBC
Loyalty JBC

Naamlabels

Wist je dat in alle JBC-kleding voor kids er een naamlabel hangt waar plaats is voor 2 namen. Ideaal om jouw kleding een tweede leven te geven. Geef het aan iemand door die je kent of kom het binnenbrengen op onze Bring Back momenten.

Loyalty JBC

JBC Inzamelbox

Ontdek in al onze JBC-winkels onze inzamelbox. Hier kan je altijd kleding inleveren van elk merk in ruil voor 50 JBC-punten. In samenwerking met Wereld Missie Hulp geven wij deze kleding een tweede leven. De opbrengst hiervan gaat naar de school in Bangladesh die JBC bouwde en blijft steunen.

Ontdek ook onze 100% gerecycleerde shoppingtas, gemaakt van ingezamelde kledij in de JBC-winkels die vervezeld werd tot grondstof voor nieuwe producten.

Loyalty JBC
Loyalty JBC

Ontdek onze andere duurzamere initiatieven

Onze materialen Go Together Onze milieu inspanningen Go Further

FAQ

Heb ik een JBC-klantenkaart nodig om te bestellen?

Ja, de punten zijn direct zichtbaar op je klantenkaart en kan je dus ook meteen gebruiken in de JBC-winkel. Dit kan zowel voor tweedehandskleding in onze corner als nieuwe collectie.

Is er in de ochtend van het Bring Back moment al JBC tweedehands kinderkleding ter beschikking om aan te kopen?

Ja, er zal in elke winkel al een voorraad aan JBC tweedehands kinderkleding beschikbaar zijn.

Welke items worden niet aangenomen?

Gepersonaliseerde items met je naam of koosnaam zichtbaar (naamlabel mag wel ingevuld zijn), items uit de local market collectie van JBC, rompertjes/body’s, slabbetjes, slaapzakken, fluo hesjes, kousenbroeken, panty’s, kousen, ondergoed, zwem- en strandkleding, accessoires, muts, sjaal, handschoenen, oorwarmers, schoenen, hoeden, juwelen, zonnebrillen, helmen, gehoorbescherming, speelgoed, drinkflessen, handtassen, riemen, dekentjes en trolleys worden niet aangenomen.

Hoeveel JBC-punten krijg ik per artikel?

JBC Op-Nieuw