JBC Op-Nieuw JBC Op-Nieuw

Bring B(l)ack Friday bij JBC

Met trots stellen we JBC Op-Nieuw voor. Een vaste tweedehands corner in alle JBC-winkels waar jij kwalitatieve pre-loved JBC baby- en kinderkleding elke dag kan shoppen maar ook kan verkopen op vaste momenten.

Deze vrijdag 24 en zaterdag 25 november is het Bring B(l)ack Friday in alle JBC-winkels. Heb jij preloved baby - of kinderkleding van JBC in goede staat voor een (Op-)Nieuw leven? Breng ze binnen op deze dagen in ruil voor JBC-punten, die je meteen kan inzetten om tweedehands pareltjes te combineren met onze nieuwe collectie.

Onze stickeractie tot -40% is ook geldig op tweedehands artikelen.

Op naar een duurzamere toekomst! 💛

JBC Op-Nieuw
JBC Op-Nieuw

Breng alleen artikelen binnen die jij ook Op-Nieuw zou kopen in een tweedehands corner.

JBC Op-Nieuw

Er kan enkel baby- en kinderkledij van JBC of andere deelmerken worden ingeleverd van maat 44 t.e.m. maat 176 zoals CKS, fred + ginger, Baptiste,..

JBC Op-Nieuw

Maximum 5 items per gezin en per dag, zo kunnen wij een goede quality controle uitvoeren. 1 klantenkaart per gezin. Gelieve op voorhand al een selectie te maken zodat alles vlot kan verlopen.

JBC Op-Nieuw

De ingeleverde kleding moet gewassen en gestreken zijn. De kleding mag niet beschadigd zijn.

JBC Op-Nieuw

Wanneer de kledij niet voldoet aan de kwaliteitsnormen, kan deze worden ingeleverd in de JBC-inzamelboxen en krijg je sowieso 50 punten voor jouw zak kleding (zoals altijd).

JBC Op-Nieuw

Om je de punten toe te kennen is een JBC-klantenkaart noodzakelijk. Deze kan je ook ter plekke laten aanmaken in de winkel.

JBC Op-Nieuw

Yes! Met je verkregen JBC-punten kan je zowel tweedehands als nieuwe collectie met korting aankopen.

JBC Op-Nieuw

Naamlabels

Wist je dat in alle JBC-kleding voor kids er een naamlabel hangt waar plaats is voor 2 namen. Ideaal om jouw kleding een tweede leven te geven. Geef het aan iemand door die je kent of kom het binnenbrengen op onze Bring Back momenten.

JBC Op-Nieuw

JBC inzamelbox

Ontdek in al onze JBC-winkels onze inzamelbox. Hier kan je altijd kleding inleveren van elk merk in ruil voor 50 JBC-punten. In samenwerking met Wereld Missie Hulp geven wij deze kleding een tweede leven. De opbrengst hiervan gaat naar de school in Bangladesh die JBC bouwde en blijft steunen.

Ontdek ook onze 100% gerecycleerde shoppingtas, gemaakt van ingezamelde kledij in de JBC-winkels die vervezeld werd tot grondstof voor nieuwe producten.

JBC Op-Nieuw

Ontdek hier ook onze andere duurzamere initiatieven:

FAQ

Zijn de punten direct zichtbaar op mijn klantenkaart?

Ja, de punten zijn direct zichtbaar op je klantenkaart en kan je dus ook meteen gebruiken in de JBC-winkel. Dit kan zowel voor tweedehandskleding in onze corner als nieuwe collectie.

Is er in de ochtend van het Bring Back Tweedehands Kleding moment al JBC tweedehands kinderkleding ter beschikking om aan te kopen?

Ja, er zal in elke winkel al een voorraad aan JBC tweedehands kinderkleding beschikbaar zijn.

Welke items worden niet aangenomen?

Gepersonaliseerde items met je naam of koosnaam zichtbaar (naamlabel mag wel ingevuld zijn), items uit de local market collectie van JBC, rompertjes/body’s, slabbetjes, slaapzakken, fluo hesjes, kousenbroeken, panty’s, kousen, ondergoed, zwem- en strandkleding, accessoires, muts, sjaal, handschoenen, oorwarmers, schoenen, hoeden, juwelen, zonnebrillen, helmen, gehoorbescherming, speelgoed, drinkflessen, handtassen, riemen, dekentjes en trolleys worden niet aangenomen.

Hoeveel JBC-punten krijg ik per artikel? JBC Op-Nieuw