Kwalitatieve babykleding

24 van 671 items

Babykleding

Kwaliteit en gemak van babykleding staan bij JBC voorop!

Babykleding is altijd iets speciaals. Jouw kleinste schat groeit er namelijk in op. De kwaliteit van onze babykleding is dus van groot belang. We gebruiken daarom vaak biokatoen, wat natuurlijk superzacht is, maar ook huidvriendelijk én hypoallergeen. Ook zijn onze babyitems meestal lekker stretchy.

Slim: rompers die extra makkelijk aan en uit gaan

Door het handige drukknoopsysteem aan veel van onze babyrompers wordt de knopen van de eerste keer juist dicht krijgen kinderspel - ook wanneer je mini beslist dat het tijd is voor babygymnastiek

Onze rompers zijn bijna altijd voorzien van een enveloppehals, met een overslagnaad aan de schouders. Daardoor kan je de romper makkelijk langs de onderkant uittrekken zodat de stof niet over het hoofdje heen moet! Of je gaat natuurlijk voor een romper met overslag op de buik.

Slaap als een baby dankzij onze slaapspullen

Tijdens de eerste maanden na de geboorte slaapt een baby veel. Daarom zijn een goede pyjama en een comfortabele slaapzak een echte must! Net zoals de babykleding zijn onze slaapzakken gemaakt van biokatoen en hebben ze een erg slim ontwerp. Jouw baby zal door de speciale halsopening en mouwboorden nooit wegzakken in de slaapzak.

Het zal ook niet snel te warm of te koud zijn door de afritsbare mouwen! De gordelopening op de achterzijde zorgt er dan weer voor dat je de baby met slaapzak kan vastklikken in de Maxi-Cosi!

Koop online mooie babykleding in onze webshop

In onze webshop krijg je een geweldig overzicht van onze babykleding. Ben je nog op zoek naar een mooie babyjurk of een unisex babypakje voor jouw groeiende spruit? Die hebben wij met diverse toffe prints, opschriften en kleuren en vanaf maatje 50.

Babykleding die meegroeit

Bij JBC vind je online babyitems die verstelbaar zijn. Zo zijn onze babybroeken allemaal voorzien van een verstelbare of elastische taille. Daardoor zullen ze altijd goed passen! Dat geldt trouwens niet alleen voor onze babyitems, want alle broeken voor kids tot en met 14 jaar zijn voorzien van een verstelbare of elastische taille.

Daarnaast hebben wij ook meegroeibroekjes, waarvan je de tailleband en de broeksboorden kan afrollen om de broek zo wat langer te maken wanneer je baby al wat gegroeid is. Daar komt nog bij dat onze baby- en kinderkleding voorzien zijn van naamlabels met plaats voor 2 namen. Dat maakt de kleding doorgeven aan een jonger gezins- of familielid supermakkelijk. Én dat is weer een stukje duurzamer, aangezien de babykleding dan langer mee gaat!