Zwangerschapscollectie JBC
Zwangerschapscollectie JBC

Atelier Maman

voor mama’s door mama’s

Ben je zwanger? JBC got you! In het begin is het altijd even zoeken wat je precies nodig hebt, wij helpen je alvast op weg met een essential list met de dingen die je niet kan missen tijdens je zwangerschap en die het nodige comfort bieden.

1. Jeans met tailleband

De eerste paar maanden of weken kan je misschien nog even in de huidige jeans die je hebt maar na een tijdje zal je merken dat ook deze net iets te strak worden. Tijd voor een zwangerschapsjeans!

De verstelbare taille zorgt ervoor dat je comfortabel kan bewegen en de jeans niet spant aan je buik, want dat willen we alles behalve. Voel jezelf in jeans en combineer met je favoriete tops. Psst: er zit ook nog een verstelbare taille in. Ideaal om je jeans wat vaster in het begin te maken en naar het einde losser.

Shop jeans
Zwangerschap
Zwangerschap

2. Tops

In het begin geraak je zo weg met oversized hemdjes, truien en blouses van onze damescollectie. Maar na een tijdje worden deze van Atelier Maman toch nét wat meer comfortabel. Door de elastiek aan de kanten vormen ze zich mooi rond je buik en komen ze zeker lang genoeg. Ideaal!

Shop tops
Zwangerschap

3. Comfy wear

Ben je soms nog wat moe of wil je thuis relaxen? Dan schaf je best een comfortabel joggingpak of homewear aan. De stof is comfortabel, zacht aan je buik en door de tailleband verstevigt het je buikje. Ideaal om thuis in rond te lopen of een heerlijke wandeling in te maken.

Shop comfy wear
Zwangerschap
Zwangerschap

4. Vul aan met enkele fashion items

Heb je nog kleedjes van voor je zwangerschap die je nog even kan doordragen? Super! Misschien dat je naar meer het einde of in de zomer toch graag iets nieuws draagt. Ontdek dan onze key items.

Shop collectie
Zwangerschap

Musthaves

Ontdek onze nieuwe musthaves voor je mini. Onze babycollectie is gemaakt in comfortabele, soepele stofjes. Zo kan je mini er naar hartenlust in bewegen, kruipen en de wereld ontdekken.

Psst: Nood aan wat meer informatie als toekomstige mama of papa? Wij helpen je graag op weg

Shop nu Meer info essentials
Born to win
Born to win
Born to win
Born to win

Trendy looks

Ontdek de perfecte combinatie van zwangerschapslooks en onze reguliere JBC-collectie, zodat je trendy en prachtig zwanger kunt zijn. Of je nu op zoek bent naar comfortabele jeans met een elastische tailleband, stijlvolle jurken die je rondingen accentueren of trendy tops die je babybuik mooi laten uitkomen, je zult zeker iets vinden dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Inspiratie
Babykleding

Word lid van onze VIB-club!

Ben jij net mama of papa geworden, of verwelkom jij binnenkort een klein wondertje? Word dan ook lid van onze ‘Very Important Baby/Belly’-club en krijg 1 jaar lang dubbele punten op onze babycollectie- en zwangerschapscollectie.

Schrijf je nu in