Giftshop bij JBC Giftshop bij JBC

- JBC Giftshop -

Cadeautjestijd!

Wanneer het buiten koud en donker wordt, maken we het binnen extra gezellig. Niets leuker dan winterdagen doorbrengen met je lievelingsmensen. Maak het extra warm en geef dit jaar een magisch cadeautje uit de JBC Giftshop.

P.S. Je hebt 60 dagen bedenktijd. Je kan je pakje dus al goed op voorhand bestellen én nog op tijd ruilen of retourneren indien gewenst.

JBC en Berrefonds tonen samen hun hart met Koestertruien

Om alle gezinnen die een kindje moeten missen een hart onder de riem te steken, creëerden JBC en Berrefonds unieke Koestertruien. De truien zijn er voor iedereen die wil tonen dat hij of zij iemand meedraagt in hun hart. Onder het gekende koesterhartje kan je de trui personaliseren met de naam van het kindje of iemand die je mist.

Wij hopen dat deze betekenisvolle truien de aanleiding vormen tot mooie, troostende gesprekken. De volledige opbrengst schenken we aan de prachtige organisatie Berrefonds.

Joe’s Pakje van je hart X JBC

JBC is mee met elke familie, ook zij die het moeilijker hebben. Daarom proberen we elk familiefeest samen zo warm mogelijk te maken. Joe en JBC slaan de handen in elkaar om elk kind een prachtige kerst te schenken. Geef een pakje van je hart en schenk een kerstcadeau aan een kansarm kind 💛.

Shop per budget

Ben jij klaar voor de feesten?

Ontdek onze feestcollecties voor baby's, kids, dames en heren.