Leuke kleding voor meisjes

24 van 1.488 items

Meisjeskleding bij JBC

Bij JBC vind je prachtige meisjeskleding voor iedere stijl en gelegenheid. Zo straalt je dochter iedere dag weer, het hele jaar lang!

Stel zelf een outfit samen die jij leuk vindt voor haar of doe inspiratie op met onze geweldige Shop the looks voor meisjes. Daarmee kan je een samengestelde look in 1-2-3 voor je eigen meid kopen. Voeg je graag een persoonlijke touch toe aan de look? Laat dan een van onze Studio Unique-items personaliseren!

Onze meisjeskleding: voor ieder wat wils

Elk meisje heeft haar eigen stijl en persoonlijkheid. Daarom vind je bij JBC meisjeskleding die in elke outfit past. Is jouw meid de vrolijkste van de hoop en is haar favoriete bezigheid de hele dag spelen? Dan zijn de comfy BESTies-items helemaal voor haar weggelegd. Die zijn namelijk volledig ravotproof en je kan ze bovendien kopen aan de zachtste prijzen.

Als ze in haar vrije tijd vooral graag naar tv kijkt, zullen de collecties van haar favoriete tv-vrienden haar vast aanstaan. Denk maar aan kleding voor meisjes uit onze collecties van Samson en Marie, K3, Maya en #LikeMe!

Eigenwijze meisjes die graag ook eens buiten de lijntjes kleuren, doe je een plezier met de leuke stuks van CKS en fred + ginger. Stimuleer hun creativiteit met de vrolijke trendkleuren en eigenzinnige prints uit de collecties. Neem een kijkje tussen de items en ontdek welke jij het leukst vindt om te combineren.

Kies ieder seizoen uit de leukste kleding voor meisjes

Trendy meisjeskleding voor in de zomer

De leukste zomerkleding voor meisjes vind je altijd bij JBC. Luchtig linnen, vrolijke T-shirts en rokjes voor meisjes om de hele dag in te zwieren? You bet! Wissel af met zomerse kleedjes en salopettes. Maak daarmee de leukste combinaties en werk de zomerlook af met een leuk paar slippers, een coole zonnebril en een hoedje om de zon uit de ogen te houden.

Gezellig het tussenseizoen in met deze kleding voor meisjes

De wisselvallige tussenseizoenen doorstaat jouw dochter als geen ander in onze superleuke kinderkleding. In een cosy meisjestrui, een toffe jeans en een jas trotseert ze de buien en de kou zonder problemen! Een rokje kan natuurlijk ook, dat is altijd leuk om te combineren met een toffe kousenbroek en een tof paar laarsjes.

Heb jij trouwens onze gerecycleerde regenjassen voor het hele gezin al ontdekt? Die zijn stuk voor stuk gemaakt uit oude PET-flessen, hoe cool is dat?!

Warm én mooi, dat is de winterkleding voor meisjes van JBC

In de winter blijft jouw dochter altijd lekker warm met onze leuke winterkleding. Ze gaat naar school in een toffe broek met een gezellige sweater en dikke kousen. Als ze daarna iets leuks gaat doen met vrienden in de stad, zal ze het nooit koud hebben wanneer ze helemaal is ingeduffeld in een winterjas gecombineerd met een muts, handschoenen en een sjaal.