Maya - Meisjes

13 van 13 items

Meisjes kleding Maya de Bij

Vrolijke en fleurige meisjeskleding in de Maya-collectie, exclusief bij JBC!

Is jouw lieve meid ook dikke vriendjes met Maya De Bij? Maya geniet erg van haar vrijheid, dit is iets wat je sterk ziet terugkomen in de Maya-collectie. Vrolijke kleuren en prints, comfy fits en zachte stofjes maken de collectie compleet. Van flashy geel tot de leukste pastelkleurtjes, je ontdekt het allemaal in de Maya-collectie, exclusief bij JBC! Cuteness overload! Steek je kleine spruit in een nieuw jasje (of meisjes kleedje ;-)) van Maya de Bij.

Let’s BEE friends

Kies je voor een trendy jumpsuit, zwierig rokje, meisjes T-shirt met Maya print of een vrolijk kleedje in een leuke print? Er is voor elke Maya De Bij fan wel iets! De fleurige meisjeskleding van Maya De Bij bevat een waaier aan vrolijke kleuren. Alle schakeringen van de regenboog zijn present! Maya komt vaak in de kinderkleding terug, denk maar aan allover Maya-prints, broches of een stiekeme hint naar de gele kleur van Maya! Snuister rond op de webshop en waan je in de wereld van Maya en haar vriendjes.

Ga jij mee op avontuur met Maya, Shelby de slak, Max de worm en... Willy natuurlijk?! Straal in jouw favoriete meisjes outfit van Maya. Geniet van snelle levertermijn gratis in je gekozen JBC-winkel én 30 dagen bedenktijd. Waar wacht je nog op?