BESTies - Meisjes

BESTies collectie
BESTies collectie
BESTies collectie

Er is niets zo leuk als een kleurrijke outfit met een supertoffe print. Onze BESTies zorgen voor vrolijke outfits én moods. En dat vanaf €4,95.

BESTies collectie

Er is niets zo leuk als een kleurrijke outfit met een supertoffe print. Onze BESTies zorgen voor vrolijke outfits én moods. En dat vanaf €4,95.

24 van 91 items

BESTies, meisjes kleding aan kleine prijsjes

Betaalbare meisjes kleding van BESTies

Alle kids spelen graag en daarvoor hebben ze de gepaste comfortabele kinderkleding nodig. Geen saaie kleding die vuil mag worden, maar meisjes T-shirts, broeken, truien en zoveel meer met dé leukste prints en kleurencombinaties. Op kamp, spelen bij vriendinnen of een namiddagje ravotten bij de jeugdvereniging? Je kleine meid kiest voor haar favoriete outfit van BESTies!

In de BESTies-collectie vind je meisjeskleding voor zowel kleine als grote meisjes. De maten lopen van maat 92 tot en met maat 170. Ontdek ook de jongens kleding van BESTies met betaalbare kleding voor jongens! Shop de kleertjes voor je (b)engeltjes op de webshop van JBC en geniet van de snelle levertermijn. Gratis levering in je gekozen JBC-winkel en gratis retour. Shoppen maar!

BESTies = ravotkleding voor meisjes!

Vuil worden? Check. Snel uit hun kinderkleding groeien? Check. Graag meerdere outfits om uit te kiezen? Check. Met de BESTies-collectie voor meisjes zit je hélemaal goed. Betaalbare kinderkleding waar je kleine spruit in kan ravotten met zijn of haar besties of leuke kleedjes en rokjes voor girly girls. Combineer rokjes met meisjes T-shirts, meisjes jeans met sweaters of comfy meisjes kleedjes met cardigans. Kies jij voor een neutrale kleur wit, zwart, rood of blauw? Of ga je eens voor een flashy kleurtje geel, mintgroen of roze? Er is voor ieder wat wils, kies wat jij leuk vindt en spelen maar!

Details ontbreken niet in deze collectie. Denk maar aan stijlvolle plissérokken, ruches, pailletten en glitters. Door de leuke opschriften en prints is het altijd fun gegarandeerd. Combineer wat jij leuk vindt en wat helemaal bij je karaktertje past.