BESTies - Jongens

24 van 121 items

BESTies: goedkope jongens kleding

Fun met je BESTies, daar staat de kinderkleding van BESTies voor

Kinderen die spelen graag en daarvoor hebben ze gepaste kinderkleding nodig. Comfy ravotkledij it is! In de collectie van BESTies ontdek je betaalbare jongens kleding waar comfort op de eerste plaats staat. Zo vind je zachte trainingsbroeken en shorts voor jongens in leuke kleurtjes, katoenen jongens broeken in neutrale kleuren zwart, beige en blauw en T-shirt voor jongens met coole opschriften en prints. Ideaal voor op de speelplaats, op kamp of voetballen met vrienden.

In de winter geniet je van zachte fleece truien voor jongens met leuke prints. In de zomer ga je voor tanktops, tops met de schouders bloot. Ideaal voor een beetje extra vitamine D op te doen en zorgeloos te kunnen spelen in een frisse shirt. Combineer met een jongens jeans of een short voor jongens, wat jij verkiest.

Betaalbare kinderkleding van BESTies

Kids die gaan op avontuur in de achtertuin, spelen bij vriendjes in het bos of gaan op sportkamp met hun BESTies. Een scheurtje hier en daar in hun kleding is al snel gebeurd wanneer ze energiek spelen, geen zorgen mama en papa! Bij JBC hebben we ook aan jullie gedacht, daarom heeft de BESTies collectie betaalbare kinderkleding. Niet één, niet twee, maar verscheidene T-shirts en comfy shorts zijn handig voor de kids hun activiteiten om de wereld te ontdekken. Ga je mee op avontuur?

Kies de leukste T-shirts en jongens broeken uit en voeg ze toe aan je winkelmandje. Geniet van gratis levering in een gekozen JBC-winkel. Last-minute nog iets nodig? Geniet van de snelle levertermijn. Bovendien wat niet past, stuur je gratis retour!