Jeansbroeken voor meisjes

24 van 54 items

Jeansbroeken voor meisjes

Jeansbroeken zijn zo veelzijdig dat je er best meteen enkele in huis haalt, zodat je voor iedere gelegenheid een geschikte meisjesjeans hebt. Probeer verschillende fits uit en ontdek welke fit het beste bij jouw stijl past.

Voor iedere gelegenheid een meisjesjeans

Met behulp van onze megahandige denim fit guide voor meisjes is het kiezen van de juiste fit gemakkelijk. Een skinny jeans voor een tripje naar de stad? Yes, please! En dan nog een straight fit jeans voor je school-outfit en een mom jeans voor dat gezellige familiefeest.

Laat de ravotters, speelvogels en pagadders los in een jeans uit onze BESTies-collectie en ze zullen uren – zelfs jaren – plezier beleven aan elkaar én aan hun jeans. De spijkerbroeken voor meisjes tot 14 jaar hebben namelijk een verstelbare elastische taille waardoor de jeans altijd perfect aansluit bij de lichaamsbouw van jouw cool kid!

Spijkerbroeken voor meisjes van iedere leeftijd

Meisjes van elke leeftijd kunnen bij JBC spijkerbroeken en jeans shorts vinden die bij hen passen! Of je nu een kleine schat bent, een coole ravotter of een teen on trend, er zal altijd een leuke fit voor jou tussen zitten.

Kies uit aansluitende skinnies, comfy jeggings, stoere mom fits, coole culottes, toffe straight jeans en hippe slouchy fits. Die komen allemaal in uiteenlopende wassingen en kleuren, zoals allerlei tinten blauw, grijs en zwart.

Duurzame jeansbroeken voor meisjes

Wij houden heel erg van onze planeet én van jeans. Daarom kan je in onze I AM-collecties heel wat duurzame jeans voor meisjes terugvinden.

Items van I AM zijn gemaakt uit minstens 50% duurzame materialen, zoals:

  • - bamboe
  • - polyester gemaakt van petflessen
  • - lyocell
  • - biokatoen
  • - gerecycleerd denim

Daarnaast kiezen we bij de productie en bewerking van deze jeans bewust voor duurzame oplossingen en alternatieven zoals vegan dye, minder waterverbruik en minder chemicaliën.

Wil je je duurzame look afmaken met andere I AM-items, of met stuks uit onze andere collecties? Ga dan voor een cool I AM T-shirt voor meisjes, een heerlijk warme sweater en toffe accessoires!