K3 collectie voor meisjes

25 jaar K3
25 jaar K3
25 jaar K3

K3 wordt 25 jaar!

Dat vieren we met een feestcollectie die ze helemaal zelf hebben ontworpen. De collectie is met z'n feestelijke glitteritems en z'n vrolijke groene kleuren de leukste van het land.

De collectie is verkrijgbaar van maat 92 t.e.m. maat 134.

25 jaar K3

K3 wordt 25 jaar!

Dat vieren we met een feestcollectie die ze helemaal zelf hebben ontworpen.

De collectie is verkrijgbaar van maat 92 t.e.m. maat 134.

24 van 34 items

K3 kleding voor meisjes

Dans jij mee met K3 in je favoriete K3-outfit?

Tienduizend luchtballonnen, la la la… Zing jij ook elke dag mee met de liedjes van je favoriete zangeresjes Marthe, Klaasje en Hanne? Wij ook! Daarom hebben we bij JBC een exclusieve collectie voor échte K3-fans. Kies jij voor een kleurrijke jeans voor meisjes met meisjes T-shirt met K3 print, ga je voor een sweatjurk met alle kleuren van de regenboog of kies je een meisjes hemdje met een hip K3-patroon? De meisjes kleding is zo ontworpen dat je er urenlang in kan dansen en zingen. Mix & match wat jij leuk vindt én optreden maar!

K3 details in je meisjes outfitje

Zelfs naar school gaat je kleine meid in haar favoriete K3-outfit voor meisjes. Deze keer niet haar podium-outfit aan maar leuke details van K3 in haar outfitje. Kies een comfortabel meisjes rokje en combineer met een hemdje in een leuke print. Nog een bijpassend trui voor meisjes erover en klaar is kees. Ontdek ook jeans in leuke kleurtjes en meisjes T-shirts met pailletten en leuke details. Jouw kleine meid schittert op de speelplaats. Een echte grote fan? Kies een meisjes T-shirt met een fotoprint van K3 erop, je tovert zo een glimlach op het gezichtje van je lieveling. Fun gegarandeerd!