Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Jassen

9 van 9 items

Jassen

Lente, de eerste zonnestraaltjes komen erdoor en het kwik stijgt weer boven 0. Al snel denken we dat we op een zonnige dag onze jas achterwege kunnen laten, maar dat is buiten de maartse buien en aprilse grillen gerekend. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Ga dan nooit de deur uit zonder leuke blazer of stoere bikerjas.

Woohoo, it’s summertime! Tijd voor mooi weer, cocktails, bikini’s en gezellige zomeravonden! Bescherm je ‘s avonds tegen een frisse bries met een tijdloos jeansjasje of een stoere bomber.

Herfst, de bomen worden kaler, de temperaturen worden frisser en van regenbuien blijven we niet gespaard. Maar no worries, met een classy trenchcoat en een parapluutje in de hand loop jij stijlvol de herfst door.

Winter, let it snow, let it snow, let it snow. Tijd om je lekker in te duffelen in een warme donsjas, parka of mantel. Combineer met een wollige sjaal, muts en handschoenen en je bent klaar om de winterse temperaturen te trotseren.

Welk seizoen je ook verkiest, het hele jaar door kun je bij JBC terecht voor voor mooie, comfortabele én warme jassen in verschillende maten, stijlen en kleuren. Bovendien shop je er jassen voor het hele gezin, zowel in je favoriete JBC-winkel als online 24 op 7. Geen reden meer om te twijfelen dus!

JBC, daar straal je mee!