Mid Season Sale: nieuwe artikelen toegevoegd! *

Mid Season Sale: nieuwe artikelen toegevoegd! *

  • Giftshop Giftshop

Coming soon: JBC kerstmis giftshop

Coming soon: de giftshop met de allerleukste cadeautjes voor het hele gezin. Op zoek naar een cadeau voor de kids? Of eerder op zoek naar een cadeau voor hem of een cadeau voor haar? Ontdek binnenkort alle unieke cadeaus van JBC voor onder de kerstboom.

Van onesies, pyjama’s en pantoffels tot coole kersttruien en accessoires. Ken jij Studio Unique al? Een uniek cadeau om aan iemand te geven is gepersonaliseerde kleding. Denk maar aan een muts met naam of een gepersonaliseerde trui.

See you soon!

Voor onder de kerstboom

Zeg nohohoho tegen kerststress!

Kerststress? Dat staat niet in ons woordenboek. Zeg ook nee tegen last minute shopping en koop nu al je kerstcadeaus voor het hele gezin in een keer in de JBC Giftshop. Met een (foute) kersttrui of een cosy onesie / pyjama steel je immers ieders hart. Onze cadeauboxen met toilettasjes en sleutelhangers zijn dan weer een supertof geschenk voor dochterlief. Je baby’s allereerste kerst vier je met een outfitje uit onze ‘My First’-collectie.

Voor papa en zoon(s) nog een matching outfit in het winkelmandje… Et voilà, voor je het weet ligt er al een hele hoop cadeautjes onder de kerstboom. Zo heeft mama extra tijd voor het organiseren van een onvergetelijk kerst- en eindejaarsfeest!

* Ruilen kan binnen de 60 dagen op vertoon van je kassaticket/bestelbon en het prijskaartje. Retourtermijn geldig t.e.m. 24/12/2018.

JBC,daar straal je mee!
Toon meer