RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

Kleding online

18 van 148 items

Kleding

De kleren maken de man (of vrouw, of kids natuurlijk). En dat weten we maar al te goed bij JBC. We bieden daarom diverse en uitgebreide collecties aan voor jong én oud, want jullie laten stralen is ons doel!

Maandagochtend, alle hens aan dek! Kiest mama voor een leuk bloesje en rok van YOUH!, Soaked in Luxury of I AM? Papa heeft al beslist en gaat voor een stoere outfit van Hampton Bays. De kids kunnen niet kiezen tussen de leuke shirtjes van K3, Besties of misschien wel Ghost Rockers om een hele dag in te ravotten en af en toe natuurlijk ook een beetje op te letten op school. Hup hup iedereen snel kleren aan, boterhammetjes mee en de deur uit!

Vrijdagavond, the party don’t start till you walk in. Staat er een leuk feestje gepland? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Ga voor een schattig jurkje, een tof hemdje of een stijlvolle broek, wat accessoires en een mooi paar schoenen, et voilà, je look is compleet!

Ah, eindelijk zondag, time to relax! Even opladen voor een nieuwe week weer begint. Iedereen zijn tofste pyjama of zachtste onesie aan, langs elkaar in de zetel met een warme chocomelk in de hand en cosy days voor de TV waren nog nooit zo gezellig.

Bij JBC kan je duidelijk voor elk moment van de week terecht voor een leuke outfit, in onze winkels én online. Welke artikelen kies jij uit? Shop ze nu hier!

JBC, daar straal je mee!