Shop the look - Baby's

8 van 8 items

Shop the look: volg de babymode

Met onze shop the looks ontdek je unieke combinaties die je kan maken met onze babykleding. Zo weet je zeker dat de outfit altijd een leuk geheel vormt. Je kan de getoonde items gemakkelijk samen aankopen of de look als basis gebruiken voor een outfit die je zelf verder samenstelt.

Shop de leukste babyoutfits bij JBC!

Zelf een babyoutfit samenstellen is megaleuk, maar daar heb je natuurlijk ook tijd voor nodig. Gelukkig kan je tussen onze shop the looks geweldige outfits vinden die de babymode volgen en die je heel gemakkelijk kan bestellen. Bij iedere shop the look krijg je een overzichtje van alle items die je nodig hebt om de stralende outfit ook voor jouw mini in huis te halen. Gewoon het maatje kiezen, aan de winkelmand toevoegen en voilà!

Laat de gloednieuwe look gratis leveren in jouw favoriete JBC-winkel of gewoon thuis vanaf €35. Maatje te groot of te klein gekocht? Geen nood, want je kan de artikelen gratis retourneren in je JBC-winkel!

Laat je inspireren door onze shop the looks

Kies ervoor om de voorgestelde look zo aan te kopen of er inspiratie uit op te doen en dan zelf creatief aan de slag te gaan. Je kan er bijvoorbeeld extra laagjes of accessoires aan toevoegen, zoals een gerecycleerde jas en babykousen!

Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een toffe outfit voor jezelf? Ga dan zeker even snuisteren tussen onze shop the looks voor dames en shop the looks voor heren!