Verjaardag - Babymeisjes

Leuke verjaardag items bij JBC
Leuke verjaardag items bij JBC

Klaar voor een feestje met JBC!

Een verjaardag in het vooruitzicht? Ontdek onze gepersonaliseerde T-shirt en kroon en beleef een onvergetelijke verjaardag. De allerkleinste fans feesten samen met Bumba.

Leuke verjaardag items bij JBC

Een verjaardag in het vooruitzicht? Ontdek onze gepersonaliseerde T-shirt en kroon en beleef een onvergetelijke verjaardag. De allerkleinste fans feesten samen met Bumba.

19 van 19 items

De mooiste outfits voor haar eerste verjaardag

Hieperdepiep! Jouw kleine jop wordt één jaar en dat verdient een party. Daar heeft ze natuurlijk een leuke feestoutfit voor nodig en daar kunnen wij bij JBC mee helpen. Shop in onze webshop voor haar eerste verjaardag een outfit die supermooi én comfy is. Ben je ook nog op zoek naar leuke versiering of een origineel verjaardagscadeau? We got you covered!

Prachtige outfits voor de eerste verjaardag van je meisje

Feestkleding voor babymeisjes kopen is altijd superleuk om te doen, zeker als het voor een outfit voor hun eerste verjaardag is! In onze webshop vind je heel wat leuke babykleding die je haar op de speciale gelegenheid kan aantrekken.

Ben je op zoek naar leuke stuks die meteen een birthday party vibe uitstralen? Ga voor een van onze superleuke verjaardags-T-shirts! Je kan kiezen uit een algemeen verjaardags-T–shirt met toffe party animals erop, een T-shirt voor de eerste verjaardag van je baby en een personaliseerbaar verjaardags-T-shirt. Die kan je allemaal heel leuk combineren met onze andere babykleding, zoals shorts, broeken en rokjes.

De leukste partyaccessoires van AVA x JBC

Naast een geweldige outfit voor haar eerste verjaardag heb je om te vieren natuurlijk ook een aantal leuke feestattributen nodig. Om daarvoor te zorgen, hebben wij bij JBC een fantastische collectie in samenwerking met AVA uitgewerkt. Dit zijn de partyitems die je in onze webshop kan vinden:

  • - Vrolijke verjaardagskronen met afneembare patches, zodat ze de kroon kan dragen voor haar eerste verjaardagsoutfit tot en met haar achtste;
  • - Leuk geschenkpapier met verschillende designs;
  • - Ballonnen in een veelheid aan mooie kleuren;
  • - Toffe vlaggetjes om de kamer mee te versieren;
  • - Servetten met een feestelijk patroontje.

En het leukste eraan is: alle items matchen met elkaar én met de verjaardags-T-shirts!

Geef een persoonlijk verjaardagscadeau

Wil jij graag een origineel cadeau geven aan een jarige meid? Wat dacht je van een van onze mooie babyspullen, zoals een setje bandana bibs, een leuke muziekhanger of een superzachte knuffel? Je kan natuurlijk ook een persoonlijke touch toevoegen en een van onze baby-essentials laten personaliseren. Laat je graag (de ouders van) de jarige jop zelf een leuk geschenk kiezen uit onze webshop? Dan kan je altijd voor een digitale cadeaubon gaan!