Kerstcollectie - Heren

2 van 2 items

Kersttruien voor heren

Vind jij de kerstperiode ook zo geweldig als wij? Dan zal je er zeker en vast extra van genieten in een van onze kersttruien voor heren. Ga voor een vrolijk, grappig of stijlvol design. Ook leuk om in te matchen met al je gezinsleden!

Kersttruien voor mannen met de leukste designs

Een kersttrui kopen voor heren is heel gemakkelijk bij JBC. Door onze superleuke designs zit er namelijk voor iedere man wel iets tussen dat hem aanstaat. Met een klassiek kerstontwerp zit je altijd goed. Dat is nooit uit de mode, waardoor je de trui nog lang kan dragen.

Als je het liever wat grappiger wil, ga je voor een vrolijke print of voor een trui waarin je straalt. Figuurlijk én letterlijk, want bij JBC kan je kersttruien kopen voor heren met lichtjes erin! Die en al onze andere kersttruien combineer je in 1-2-3 met een jeansbroek voor heren en je hebt een volwaardige kerstoufit.

Kersttruien en accessoires voor het hele gezin

Het allergezelligste blijft natuurlijk kerst vieren in matching kersttruien. Heel wat van onze kersttruien voor mannen bestaan namelijk ook als kersttruien voor kids.

Maak de outfits af met een toffe broek en lekker warme accessoires, zoals sjaals, mutsen en wanten. Ontdek daarnaast al onze superleuke pyjama’s voor tijdens de feestdagen.