Zwemkleding - Jongens 2-7

15 van 15 items

Zwemkleding - Jongens 2 tot 7 jaar

Jongens zwemkleding 2-7 jaar

1-2-3... Splash! Kijk jij ook al uit naar de volgende vakantie met mama, papa, broer/zus? Ga je naar Spanje, Italië of is het dit jaar Hongarije? Hoe leuk! Nog op zoek naar een zwembroek? De leukste zwemkleding voor jongens vind je bij JBC! Extra: ontdek de coolste gadgets voor op vakantie bij jongens accessoires (sjjjt.. tegen niemand zeggen hé ;-)).

Mama en papa even uitblazen op vakantie… Een cocktail bij de hand, liggen op het strand. Je kijkt er al zo naar uit. Maar de kids moeten nog zwemkleding?! Bij JBC vind je leuke zwembroeken en zwemkleding voor jongens én meisjes. Geniet van de snelle levering gratis in jouw favoriete JBC-winkel of vanaf €50 bij jou thuis. Zo het vliegtuig op!

De perfecte zomer outfit voor jongens

Combineer je zwemshort met een leuke jongens T-shirt voor de ideale vakantie-outfit. Liever een jongens hemd? Verkies een lichte kleur van shirt om het nog een beetje fris te houden in de warme zon die op je schijnt. Hmm hoe leuk, mamma, papa en kids een beetje extra vitamine D opdoen voor terug op te laden eer je terug naar huis keert. De leukste familiemomenten! Kids hun teenslippers aan, zwemband mee, pet op en je bent hélemaal gereed voor te genieten van je vakantie met het héle gezin!