€15 korting per €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

Broeken

24 van 144 items

Broeken

Bij jouw thuis draagt iedereen de broek... De broeken van JBC! ;-) Op zoek naar lange broeken, korte broeken, jeansbroeken, leggings, wijde broeken of skinny broeken? You name it, we’ve got it! Bij JBC kan je terecht voor een breed aanbod voor zowel dames, heren, kids als baby’s.

Stoere dames kunnen bij ons terecht voor een (nep)leren broek. Zakenvrouwen vinden bij onze mooie geklede broeken, in combinatie met een stijlvolle blazer om zo op het werk de show te stelen. Denim lovers voorzien wij van dé perfecte jeans die je nooit meer zal willen uitdoen.

Heren zijn bij ons op het juiste adres voor een stijlvolle kostuumbroek voor op kantoor, een hippe chino voor in het weekend of een comfortabele sweatbroek voor na de werkuren.

Ook de kids en baby’s vergeten we niet. Voor hen hebben we een groot aanbod aan jeansbroeken, leggings en sweatbroeken waarin ze de hele dag kunnen spelen en ontdekken. Bovendien hebben we broeken van hun idolen! Ga je voor Maya, Rox, Kaatje of Plop? Moeilijke keuze als je het ons vraagt!

Iedereen baas in zijn favoriete broek! Welke je ook kiest, een foute keuze bestaat niet bij JBC. Bovendien retourneer je je aankopen gratis mocht je niet tevreden zijn, da’s pas service he!

JBC, daar straal je mee!